Gaaaash, jag orkar inte...

Det känns verkligen som jag snat går in i vägen, ja har nog bara någon decimeter kvar. Jagkäner mig inte så trött pga skolarbete, det är allt runt omkring. Vi har faktiskt inte haft så värsta mycket i skolan nu på sistone. Men usch jag känenr mig inte utvilad, har inte sovit bra på typ flera nätter, det är absolut inget jag är stolt över. Ha inte hunnit blogga så mycket heller, men jag är så jävla trött och slut så jag pallar liksom inte. För övrigt om någon vill veta så fick jag min tandställning idag, slapp rälsen men detblev typ en sån här  skena typ. aja den syns inte så värst mycket.
Är verkligen inte motiverad at skriva mer. Imorn är det föresten spexfoto, våranklass har valt att vara pirater. Kanske inte roligaste menmen..

Slut och jaaa verkligen slut!

Sommarlängtan!

Sitter och lyssnar på Håkan Hellström - En vän med en bil och tro mig, JAG BLIR SJUKT TAGGAD inför sommaren 2008. Det lutar mot att ajg ska vara i thailand i juni, en månad men inget är ännu säkert. Resten av sommaren komemr bli sjukt bra. Det är så otroligt kallt ute nu så man nästan dör. Sommar kom snällaaaaaaaa!


Rubrik..!

Men jag vill veta vem som köper ekologiskt kärnat smör.
Å jag vill veta hur dom mår.
Å jag vill veta varför storstadskvinnor faller ner och dör, är de nått dom inte får?
Ja, jag vill veta vem som köper ekologiskt kärnat smör.
Å jag vill veta hur dom mår.
Å jag vill veta varför pappan i familjen alltid kör, är de nått bara han förstår?

Söndag, bio och naturkunskap..

Idag är det söndag och jag vill bara va hemma och mysa... men ska åka iväg på bio. Det blir säkert också mysigt. Hade precis stängt in mig på rummet och låg i sängen och läste naturkunskap inför provet på tidag. Jag är ganska dålig på att verkligen kunna gå in i naturkunskapens värld och verkligen kunna plugga och lära mig något. Så jag måste vara otroligt konsentrerad och om något stör mig då är det kört. Ochsjälvklart kommer min mamma instormandes och säger att jag ska säta på en film åt henne, varförär honj så otekniskt. Så nu är allt kört, pallar inte ta mig i naturens värld för när jag väl är där blir jag bara förvirrad och fattar ingenting. Iaf så ska jag snart hoppa in i duschen och sen bege mig mot märsta för att möta upp Katja, pontud & Filip. Jag snackade med Katja för ett tag sen och kom fram till att Killarna definitivt hade valt en "killfilm".  Men iaf innan mamma avbröt mig i pluggandet så hann jag men att få en sak in i hjärnan och det var att alla cellerna i kroppen sammarbetar, det är ju ganska självklart annars hade ju typ kroppen fallit ihop till en typ.. mjölhög på marken. Men då tänkte jag att eftersom jag mår som jag mår och att jag mått så väldigt länge så kanske mina celler inte kommer överens. Jag vet inte men detär en tanke liksom. Som Katja vet om så fick jag ett litet "psykbrott" på bussen påväg hem från Romme. Det va egentligen inte meningen men det bara kom, jag kunde inte hålla tillbaka tårarna. Det är skitjobbigt när man känner att man verkligen inte kommer överens med sin kropp, att man verkligen inte vet vad man ska göra. Tankarna bara far runt i huvudet som en virrvelvind. Som den värsta stormen du kan tänka dig.. Nu börjar kanske den lama sidan ta över, då slutar jag!

Måste bara lägga upp en bild på Bosse när han typ var 4 månader,so cute!!
Puuuuusssss!
image96

Lite om skidresan till romme!

Jag kan bara dra slutsatsen att det bar galet kul men blåste lite för mycket. Jag hade inte åkt skidor på två år så jag var galet taggad men lite orolig för första åket, som förövrigt gick väldigt bra (a) Jag vet inte vad jag ska skriva mer jag kanske inte behöver säga något mer än att bilderna fårtala för sig själva...


Pao&Ebba myser på bussresan upp!
Flizan&Tiffany myser på bussresan upp!
Ebbas macka hade en tunga?
Lite utsikt över bussens människor!
Katja älskling!
ÄlsklingsPontus sover där borta?!
Trots att kl var typ sju är fingret alltid taggat!
Flizan i backen!
Hanna chillpill in the backe!
Jo då man gillar ju att fota sig själv... NOOT!
Laleh&Flizan i SEXstolsliften!
Pontus&Anreas&Laleh...!
Pao chillpill in the backe!
Hanna!
Ebba&jag vi är goda vänner... eller något sånt!
Ebba&jag&Flizan
Ingen ville åka med Ebba! eller?
Jag&Tiffany
Tiffany&Katja
Katja&jag mys på buussresan hem!
Hanna&Ebba&Pao mys på bussresan hem!
Pao sådär lite på hörnet och Ebba!

Det här är det..!

Se mitt liv rusa förbi I spegeln som blickar bakåt bilder fryser i tiden allt bli klarare jag vill inte slösa en dag fast i skuggan av mina misstag för jag vill ha dig jag känner dig krypa under mitt skin lik en längtan lik en flammande för att hitta den plats jag aldrig sett nu är jag bruten jag är urblekt jag är en halva av den jag trodde att jag var men du kan få vad som är kvar av mig jag dör inom mig lite i taget ingenstans att gå jag går till min själ en ändlös cirkel springer ifrån mig själv tills du ger mig ett skäl till att stå stil för jag vill ha dig och jag känner dig krypa under mitt skin lik en längtan lik en flammande för att hitta den plats jag aldrig sett nu är jag bruten jag är urblekt jag är en halva av den jag trodde att jag var men du kan få det som är kvar av mig faller fortare nätt och jämt andas ge mig något att tro på säg mig att inte allt är i mitt huvud ta vad som är kvar av mig ta vad som är kvar av den man gör mig hel igen för jag vill ha dig jag känner dig krypa under mitt skin lik en längtan lik en flammande för att hitta den plats jag aldrig sett nu är jag bruten jag är urblekt jag är n halva av den jag trodde att jag var du kan få allt som är kvar av mig allt som är kvar jag dör insides du ser jag går till min själ till min själ jag springer bara i cirklar hela tiden vill du ha vad som är kvar av mig? Jag bara springer i cirklar i mitt huvud vill du ha vad som är kvar av mig ta vad som är kvar av mig!

 

En dagens, tack..!

Dagens humör: Glad över att ha slupit skolan.image72
Dagens borde: Plugga, men vem orkar..?
Dagens frisyr: utsläppt, nyklippt igår.
Dagens klädsel: G-star jeans och en svart T-shit.
Dagens planer: Sova lite, otroligt trött. Kanske kikar på en film.
Dagens materiella vill ha: Romme liftkort..?
Dagens längtan: Imorn då jävlar, romme is the..?
Dagens fundering: Hur fan kommer första åket sluta?
Dagens beroende: Naturgodis..
Dagens tråkigaste: Nej, allt är kul =D
Dagens personer: Grattis pappa!
Dagens tidning: Naturkunskapsboken
Dagens låt: Nick Lachey - What's left of me

Slänger in en bild från sommarens hundläger!

Hej onsdag..!

Förlåt förlåt och ännu mera förlåt.. Jag har inte skrivit i bloggenpå tre dagar. Men jag har faktiskt anledningar som lyder följande: I måndags var jag i skolan från 8.15 till 15.00, åkte direkt från skolan för tt befinna mig på stresshanteringskursen 16.00, den slutatde 19.00 då jag åkte snabbt hem duschade och käkade och sen åkte ajg vidare till Pontus, helt fullt upp! Och igår (tisdag) var jag i skolan 8.15 till ca 13.00, åkte därefter och fikademed min syster och hennes kompis. Sen hem till henne, hämtade hennes dotter på dagis kl 15.00. Och kl 16.45 kom pappa och hämtade oss för att vi skulle till Connys trafikskola på övningskörningskurs, SUCK! Typ det tråkigaste jag gjort i hela mitt liv.
Dagens händelser har väl inte varit så speciella, var i skolan och senåkte jag och pappa in till stan för att köpa en skidjacka till mig (detva iofs kul) vi hittade en svart peak jacka. Så nu är jag redo för backarna.
Ska snart käka något hade jag tänkt. Ska också kolla upp om det finns något roligt pass imorn på SATS i märsta.

Ni får ha det så bra! PUSSS..

Blogg,blogg&blogg!

Nu var det ett tag sen sit jag skrev.. Och jag som lovade mig själv att jag skulle blogga varje dag, men det blir alltid så lamt när jag skriver för jag kommer inte alltid på något vettigt som ni läsare tycker är bra att läsa. Pratade iaf precis med Johanna, hon hälsar så mycket till alla (hon ville att jag skulle skriva så). Imorn är det måndag igen, skolan börjar 09.25 och jag går ungerfär till15. Sen bär det av till sollentuna där min stress hanteringskurs börjar kl 16.00, det ska bli riktigt kul och jag tror att det kan vara nyttigt för mig att gå denna kurs.

Kollade på bästa filmen i natt, Bangkok Hilton.. Den var dock 3,5 timmar lång. Men eftersom inget annat dök upp denna lördagskväll så slog jag mig till räta framför TV:n.. Det ärså läskigt när man vet att det som händeri denna film verkligen har häntpå riktigt. Det är fruktansvärt skrämmande. Och nu när jag vet vad som kan hända är man grymt orolig över Sophie och Robin (mina syskon) som befinner sig i Thailand just nu..

Nej nu ska jag ner till köket och kika om det finns något trevligt att stoppa i sig...
Ciaaoooo!

Vänner...?

Jag har alltid funderat över varför detär så viktigt med vänner.. Utan vänner så är man ju helt ensam.. nästan om man inte räknar med tha familija! Jag kan ju ta och berätta lite om mina vänner genom tiderna, uschvad hemskt det där lät men tyvärr, eftersom jag har flyttat endel gånger så har man liksom glidit ifrån vänner man har haft på dom "gammla" platserna man bott, trots att jag har flyttat inom samma kommun så har jag ändå bytt skola typ tre gånger.  Och det spelar en stor roll, för det i skolan man träffar kompisar som man sedan umgås med på fritiden.

För att göra det här inlägget lite mer roligt kan jag presentera mina vänner med en kort mening:


Johanna; Min "kusin" som jag älskar. Vi gled ifrån varandra efter att jag bytte ifrån hennes skola men som tur var fann vi varandra igen. Du betyder älskling! Alla minnen med dig är oförglömliga.

Katja; En otroligt bra kompis som jag började i samma klass som nu på gymnasiet. Jag är så super glad att jag fick dig som min älskade vän <33

Ebba; Va fan ska an säga, det går inte en sekund utan att jag garvar med dig! Hur kunde jag hata dig fr några år sedan? Hihi, Förlåt älskling! Du vet att jag alltid kommer minnas när vi rostade mackor i ditt rum =D

Clara; Vi blev vänner på Ekilla skolan. Jag vet att jag alltid kan lita på dig gumman. Tråkigt att vi inte ses så ofta nu när du går inne i stan, men när vi väl ses så har vi sjukt kul! Hjärta dig <3

Felicia; Mord på Bord! HAHA, gumman du är sjukt rolig. Öltälten i Gävle.. Fan va kul man kan ha med dig! Alla dampgarv i skolan.Du gör mig lycklig!

Paosan; Sötnosen, du är alltid så jädrans snäll! Hoppas att du inte sviker oss "minderåriga" nu för att du får gåpå krogen, hihi! Ähh vi fixar leg vettu ;) Du betyder otroligt mycket, med ditt snikna leende när du bluffar på poker.

Amanda; Gumman då, vad hände? Jag tror vi gled isär litegrann, men bara lite.. Vi som hade så kul i åre.. Skogis och grejjer. Och våran bok, HAHA! Hur kan man komma på att säga något sånt som jag sa (vill inte att alla ska veta våran hemlighet)

Elin ns; Jag vet inte hurmånga jag garvat med dig och kanske åt dig, Alltid lika glad blir man iaf när man kommer in på mc Donalds och ser ditt glada leeende i kassan. You go girl!

Vanessa; Träningsnarkomanen själv!!! Snart är jag på G, på måndag startar mitt nya liv, då måste du dra med migpå SATS... Ett måste!!! Love yaahh

Tiffany; Honey, vi har inte setts på ett tag.. Men när vi sågs hemma hos pao i förra helgen så blev jag superglad! Du görmig alltid så happy. Dina snarkningar, mihihi! Need you.

Elin ka; Våran egna lilla handbollsspelare, fan du måste ju få vara ledig någon dag. Fjärilslarv sången är oförglömlig, du måste skicka den till mig. (så jag kan garav åt våran sjuka humor)

Elin a; Min gamla barndomsvän, vad ska man säga? Jag älskar dig! Passel är på G!

Jasmine; Du vet att ajg älskar dig innerst inne <3 Förlåt!


Jag älskar er alla oerhört mycket, ni betyder för mig!
God natt! <33

Hjärta dig <33

image71

Hej onsdag!

Hejsan hejsan! åhh nej jag börjar mina inlägg som KISSIE.. omg!
Iallafall, tänkte börja med att prata om gårdagens inlägg. Skrev ju helt fel, programet med Carolina Gynning i spetsen hette ju inte "livet enligt Carolina Gynning", HAHA tänkte nog på livet enligt Rosa där lite, mihi! Det hette ju "I huvutet på Gynning". Visst programet varväl bra men jag trättnade och bytte kanal, kollade på Hitch istället, mycket bättre enligt mig. Ja kanske inte tyckte programet "I huvudet på Gynning" var bra bara för att barn intemina favoriter..

Btw så varajg och hämtade mina framkallade bilder på fotoaffären idag nere på Märsta Centrum, shit hör ni hur det låter.. MÄRSTA CENRUM! Usch usch..
Bilderna blev iaf jätte bra, ska rama in dom och sätta upp dom på väggen, finfint sörru! 

Till dagns händelser kan jag ju säga att dom är = 0..
Slängerin en dagens på köpet då...


Dagens humör: Glad men otroligt trött.
Dagens borde: Inte ett piss.
Dagens frisyr: Knut där bak.
Dagens klädsel: Svart t-shirt och svarta mjukisbyxor.
Dagens planer: Tar nog ett bad sen sova.
Dagens materiella vill ha: Peak jacka.
Dagens längtan: Poooooontus!!
Dagens fundering: Härnan är helt låst.
Dagens beroende: Godis, borde sluta. Måndag börjar mitt nya liv!
Dagens tråkigaste: Engelska lektionen, suck!
Dagens personer: Mamma, kom hem!
Dagens tidning: Sigtunabygden
Dagens låt: Ashley Tisdale - He said, she said (hoppas den aldrig blir uttjatad!)


Tisdag, Ugly Betty & livet enligt Gynning

Åhhh, jag vil verkligen skriva något vettigt men vad fan kan man komma på att skriva. Aja fårväl blir att ajg skriver om vad jag gör och vad som händer tonight..
Just nu sitter jag och skriver i bloggen och kollar på Ugly Betty boxen (säsong 1) Pontusligger typ och sover bredvid mig i soffan, SWEET!
Ikväll blir det TV kväll. Ska kolla på Ugly Betty som viss ikväll, jag har lidit under julen då de hade uppehåll.. Det börjar kl.20.00-21.00. Sen börjar Livet enligt Gynning kl. 21.00. Mysig hemmakväll så här på en tisdag. Ska också försöka hinna se Tratten&Finkel.. Det är typ den roligaste filmen jag någonsin sett. 

Ja det var det "roliga" för idag!
PUUSSSSS PUUSSSSS!
 

Tänkte att jag kunde lägga upp några bilder från Paosans 18års middag i fredags.



Smärtan av vinden som blåser..

Smärtan av vinden som blåser...?
Fråga mig inte var jag fick den rubriken ifrån. Eller jo fråga gärna för jag kan svara på den.
Jag fick den från mitt vardagliga, ungdomliga liv jag lever. Allt som händer får mig att inspireras av alla möjliga beslut som måste fattas. Alla dom lätta sakerna man måste göra som man förstorar med det bästa förstoringsglas som finns. Bara för att allt ska värka vara så mycket svårare än vad det är.
Och varför gör man så..? Jo, för att om de saker man måste göra i livet är svårt att genomföra och sen att man klarar det betyder ju att man i sjävla verket värkar mycket bättre än vad man egentligen är.   
Och sjävla smärtan när man knske inte klarar av saken man måste klara, smärtan som kommer när man tänker tillbaka och kommer ihåg att man förstorat upp denna sak som verkar så svår. Då märker man egentligen hur dålig man är som inte klarat av den där lätta saken som man var tvungen att klara av. Den smärtan som aldrig går över, lika mycket aldrig som att aldrig stavas aldrig med två L. Svammel,svammel....?
Jaa, och jag fortsätter. Och smärtan av vinden som man känner när man inte klarar av något, den kyliga vinden och den vinden som ingen vet hur den känns.
Alla tar bara för givet att man bara försöker igen om man inte har klarat av det man måste klara av. Men nej..! Det känns inte lika för alla. Alla är olika. Alla är inte som någon annan. Jag är inte som någon annan, jag ÄR ingen annan...! Jag är mig själv och ingen annan.. Det finns bara en Therese Sundström somär exakt som jag är och den är jag, mig själv, me my self and I!! Kan någon förstå vad jag menar. Kan någon försöka förstå vad det är jajg menar. Eller försöker alla där ute vara som någon annan och inte försöka vara sig själv och våga förstå vad ajg menar. Om alla skulle vara sig själva skulle det tex inte finnas något speciellt "mode". För då skulle alla klä sig som dom ville. Eller alla skulle klippa sig som dom ville. Och bara för att någon kändis rakar av sig håret behöver inte alla världens ungdomar gör lika dant.
Okej jag säger inte att alla gör såhär, men många är "beroende" av kändisar. Varför..?!

Okej inlägget började med att jag skulle förklara rubriken.. Och slutade med ett hetsigt anfall mot folk som är beroende av Brittan "Fittan" Spears..
Kanske ska sluta här, hoppas inte allt för många orkar läsahela det här inlägget..
Jag fastnar i min egen skrivvärld...
SLUT!

Dagens!

Dagens humör: Det duger, jag har varit på bttre humör men det duger
Dagens borde: Plugga, plugga och ännu mera plugga
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: G-star jeans, blomigt tubtop linne och en svart "t-shirt tjocktröja
Dagens planer: Bup, fotoaffären, skolan, hem
Dagens materiella vill ha: Pontus
Dagens längtan: Syskonen
Dagens fundering: Vad hände under den industriella revolutionen?
Dagens beroende: Solaroil till akrylnaglarna
Dagens tråkigaste: BUP, åhh jag orkar inte
Dagens personer: Mamma&Pappa
Dagens tidning: Mamma var med i söndagens DN 
Dagens låt: Ashley Tisdale - He said, she said

Söndag, och ångest..

Just nu sitter jag på mammas jobb på SATS i upplands väsby. Har precis vart ute och gått en promenad här i väsbys skogar, gick nästan vilse. 
Var inne på resedagboken nyss också, såg att både Sophie och Kim hade lagt in bilder. Dom ser ut att ha det riktigt nice där nere. Jag är "inte alls" avundsjuk... 
Imorn drar skolan igång och en nya vecka väntar. På tisdag ska historia arbetet vara klart, och jag som inte ens har börjat. 
Nej jag får bara mer och mer ångest nu när jag sitter här och skriver, men jag är lika glad för det. Orkar egentligen inte bry mig. Måste ju göra det bästa av situationen. Ska nog röra mig mot solariet nu. 
PUUUSSSSS! 

Ohh, jag gillar...!



En stor saknad..

Flera månader väntade jag och verkligen längtade efter den 9 januari 2008. Då jag visste att jag skulle bli ett ensamt barn i familjen Sundström. Jag och mina syskon hade verkligen en bra relation  till varandra men jag måste absolut erkänna att vi kunde ha riktiga fighter "iband" (rätt ofta). Men både dom och jag vet att vi älskar varandra ändå. Iallafall så åkte dom på onsdags morgonen den 9 januari 2008 och kommer inte hem förens om tre hela månader. Hur ska ajg överleva. Jag har märkt att jag typ är sällskapssjuk. Jag kan vara riktigt sur och en riktig bitch när jag är med endel människor men ändå så behöver jag dom därför jag vet att dom alltid ställer upp för mig. Nu känsdet iaf jävligt tomt hemma utan dom. Sophie och hennes konstiga frågor och Robin och hans hopplösa "damputbrott", man kan inte annat än garva åt dom.

Jag hoppas iallafall att dom har det jätte bra och skönt i Thailand. Jag åke ju trotsallt ner i mars men vet ännu inte om vi kommer träffa då, förmodligen inte eftersom dom ska resa runt i hela Thailand. 

Jag saknarer verkligen er, Jag älskar er!
image57 

Nej, nu är det slut...

N har jag bestämt mig.. Okej, ja brukar ofta säga att jag har bestämt mig men sedan håller jag ändå inte det jag har bestämt.. Men jag ska iaf försöka och jag ska verkligen göra mitt bästa.
Från och med nu ska resterande av år 2008 bli mitt nykterst år..
Visst jag kommer verkligen inte kunna hålla det men iaf nu ett tag några månader typtills sommaren.
Jag orkar lixom inte med ångesten och alla problem efteren helg. Och sen har man ångest hela veckan och sen kommer det en ny helg med nya problem som väntar.
NEEJ, Nu får det vara nog...!!!!

Punkt slut!

Torsdag...

Hejsan... Hmm det va länge sedan man började ett blogginlägg med ordet; Hejsan..
Ja iaf, går fuckade sig min blogg lite , jag kunde inte logga in och lägga upp en bild på mina naglar som jag "lovat" att göra. Så nu kommer den bilden iaf.
image56

Matte prov hade vi idag också... Geometri, fan va tråkigt. Och jag grädden på moset var att det gick åt skogen...
Jaja iaf kom hem och fick ett städryck. Har städat ända tills nu. Ganska motivernade eftersom jag mår så mycket mycket bättre när det är rent och fint runt omkring mig. Sån är jag.

Nej nu ska jag nog kika på en film... Det är jag fan värd. Sen ska jag plugga lite.
PUUUSSSS!

(See yah, I know you wanna be... me!)

Psykologer...?

Jag vill verkligen skriva om en viktig sak.
Att gå till en psykolog tycker jag är bortkastad tid, visst det kanske hjälper en del med vissa saker. Men gud va mycket bullshit dom snackar. Jag blir så jävla arg och framförallt jävligt förbannad på att de försstorar saker och ting och framförallt att dom ska leka så jävla förstående. Att dom verkligen tror att de känner en bara för att man har träffats ganske en eller två gånger i veckan och berättat om sina problem.
Jag har gått hos en psykolog pga att jag har haft svimningsanfall. Och pskologen ringde mig en dag och frågade hur jag mådde, och jag svarade att jag mådde bra och det gjorde jag verkligen också. Typ tre sekunder senare så ringer hon till mamma och säger att vi måste boka en tid för att jag mådde så dåligt... okej? Vafan fattade hon inte vad jag sa eller?
Jag blir bara så jävla trött.. Vafan ska man göra för att de ska förstå?

ciaoooo!

Tillbaks på ruta ett..

ikväll tog mitt liv en kraftig vändning, ingen förstår hur jag mår...

Btw så sitter jag och fixar mina naglar. Lägger upp bild imorrn.
Sööööööömn, tack!!

Brist på annat att skriva.. en dagens, tack!

Dagens humör: Trött, trött, trött men Katja gör mig alltid glad!
Dagens borde: Plugga matte, NOOOT!
Dagens frisyr: Utsläppt, Brist på tid imorse..
Dagens klädsel: Jeans, svart tubtoplinne
Dagens planer: Bara slappa, plugga, kolla film..
Dagens materiella vill ha: DKNY väska..
Dagens längtan: Älsklingen <3
Dagens fundering: Vad fan blir det till lunch idag?!
Dagens beroende: Ipod och försvarets hudsalva...
Dagens tråkigaste: Naturkunskap i två timmar, suck!
Dagens personer: sp07a
Dagens tidning: Matteboken..?
Dagens låt: Warning Sign - Coldplay

Minnen!

HAHA, jag måste få skratta lite åt en bild som jag lägger upp här nertill. Vill minnas denna skolavslutningsnatt som en galen men ändå helt konstig natt. Jag har aldrig fattar vem "slow" har varit men så denna kväll/natt så möter jag Jimmy från joseinfaskolans tider och hanpresenteras som SLOW! Utav alla människor så är han SLOW! Ändålite roligt... Och jag som var helt nykter denna kväll pga att jag inte ville vara bakis på planet til thailand dagen efter. Jag drack inte en ända droppe, STOLT! Och Jasmine som jag tog hand om men trots det så var jag "borta" några minuter och hon spydde ner det "antika golvet". HAHAHA!

TA MIG TILL SOMMAREN SNÄLLA!

image55

Novell-jävel...

Åhhh, jag bli så jävla trött. Imorrn börjar skolan och på tisdag ska min svenska novell vara klar. Jag sparar alltid allting tills sista dagen. Fan fan fan... Och jag och min otroliga brist på fantasi gör ju inte saken bättre... Ähh jag kanske tar pappas alternativ och skriver om masken max, NOOOT! Åhh hur kan man äns komma på den idén?!
Nää jag går ner och tar mig något och äta och sen fortsätter jag helt enkelt imorn med nya friska tag.
 
Seeee yaaaaah!
P U U U S S S S S S

Brist på roligare saker så kan man ju alltid kolla hur man säger tex novell på....
ryska  -  рассказ
turkiskt - öykü, hikâye
nordkurdiskt - çîrok
arabiska - رواية
albanska - novelë

Dagens...

Dagens humör: Lycklig, men ändå väldigt trött...
Dagens borde: Plugga, suck...
Dagens frisyr: Knut på huvudet...
Dagens klädsel: Mjukiskläder...
Dagens planer: Bara slappa, high school musical maraton...
Dagens materiella vill ha: En rund säng med mycket kuddar.. (ja,jag lever i min egna prinsessvärld)
Dagens längtan: Älsklingen <3
Dagens fundering: Vad ska min novell handla om?!
Dagens beroende: Naturgodis och ramlösa...
Dagens tråkigaste: Söndag, säger ju bara allt...
Dagens personer: Pontus, Katja & Johanna
Dagens tidning: Om det inte är väldigt viktigt så läser jag inte tidningen..?
Dagens låt: Damien Rice - Cannonball

Damien Rice - Cannonball


My misstakes... NOOT!

1) rökt cigarr [x]
2) dricker/ druckit alkohol [x]
3) sovit i samma säng som någon med samma kön [x]
4) sovit i samma säng som någon med motsatt kön [x]
5) Strulat offentligt [x]
6) Varit kär i nån av samma kön [ ]
7) haft sex med flera stycken samtidigt [ ]
8) kollat på porr [x]
9) köpt porr [ ]
10) tagit droger [ ]
TOTAL: 6

11) umgåtts med mördare [ ]
12) gett någon sömnmedicin [ ]
13) ljugit för dina föräldrar [x]
14) ljugit för en vän [x]
15) smugit ut ur ditt hem [x]
16) gjort något farligt [x]
17) skurit dig själv [x]
18) gjort någon illa [x]
19) önskat att någon ska dö [x]
20) sett någon dö [ ]
TOTAL: 7

21) haft utegångsförbud [x]
22) stannat ute hela natten [x]
23) ätit ett helt paket glass för dig själv [x]
24) varit hos en psykolog [x]
25) varit hos en drogrehabilitering [ ]
26) rakat av ditt hår [x]
27) gjort sönder någons biljett [ ]
28) varit med på göra sönder något [x]
29) varit på en fest [x]
30) vart på en bar [x]
TOTAL: 8

31) vart på en vild fest [x]
32) sett the Mardi Gras [ ]
34) vart i afrika [x]
35) sniffat något [ ]
36) bär/burit svart nagellack [x]
37) bär armband [x]
38) bär t-shirtar med tryck [x]
39) lyssnar på rapp [x]
40) äger en kr cd [ ]
TOTAL: 6

41) vart goth [ ]
42) klätt dig horigt [x]
43) vart punkare [ ]
44) vart alternativ [x]
45) stulit något [x]
46) vart så full att du inte kommer ihåg något [x]
47) svimmat [x]
48) vart full och trillat omkull [x]
49) vart förälskad i en granne [x]
50) haft någon snokande i ditt rum [x]
TOTAL: 8

51) snokat i föräldrarnas rum [x]
52) haft sex med någon av samma kön [ ]
53) vart på en konsert [x]
54) förstört något på en konsert [ ]
55) blivit kallad slampa [x]
56) kallat någon för slampa [x]
57) installerat högtalare i din bil [ ]
58) gjort sönder en spegel [x]
59) vart i samma rum som någon som har sex [ ]
60) använt någon annans tandborste [x]
TOTAL: 6



61) consider ludacris är din favoritrappare [ ]
62) sett en olagligt nerladdat film [x]
63) laddat ner filmer olagligt [x]
64) skolkat [x]
65) ätit diskmedel [ ]
66) gått på intervju [x]
67) mobbat någon [x]
68) gått ifrån en resturang utan att betala [x]
69) tänt eld på något [x]
70) ljugit om din ålder [x]
TOTAL: 8


71) ägt en liten lägenhet [ ]
72) snott din kompis pojkvän [x]
73) velat ha kompisens pojkvän [x]
74) vart i bråk med polisen [ ]
75) pratat med en främling [x]
76) kramat en främling [x]
77) kysst en främling [x]
78) liftat med en främling [x]
79) blivit sexuellt utnyttjad [ ]
80) utnyttjat någon sexuellt [x]
TOTAL:  7

81) träffat någon du träffat på nätet [x]
82) vart inne på datorn i 12 timmar i sträck [x]
83) pratat i telefon i mer än 5 timmar i sträck [x]
84) kollat på tv 12 timmar i sträck [x]
85) vart vid en eld [x]
86) blivit kallad dålig förebild [ ]
87) vart förbannad [x]
88) gjort ett elakt spratt på någon [x]
89) dansat på en fest [x]
90) fuskat på ett prov [x]
TOTAL: 9


91) fuskat på en läxa [x]
92) gett bort något du gjort själv [x]
93) blivit puttad i en pool [x]
94) lekt i en pool [x]
95) kollat på mtv 5 timmar i sträck [ ]
96) vart förälskad i någon som är 10 år äldre än du själv [ ]
97) vart förälskad i någon som är yngre än du [ ]
98) använder eyeliner [x]
99) använder foundation [x]
100) skrattat åt någon som blev sårad [x]
TOTAL: 7

TOTAL: 72

10-20= goodie good
21-30= a little rebelious
31-40= getting hot baby
41-50= rebel
51-60= total bad girl/boy
61-70= bitch/asshole
71-80= cant believe you made it this far
81-90= fucking bad ass
91-100= see you in hell

80-tal

Igår var jag nog den mest otaggade människanpå hela jorden. Jag va på så dåligt humör och var otroligtdeprimerad. Men trots min dåliga dag fickmin älskade vän Vanessa mig att joina vännerna på hennes 80-tals middag. När ajg väl kom dit var ajg väl fortfarande inte på topp men när vi började äta och umgås såblev jag mer och mer på bättre humör.
Lämnade middagen ungefär vid 11 tiden när älsklingen kom och mötte upp mig och vi gick en låååååång låååång promenad ända hem till honom. Tro inte att det var för att vi tycker om att promenera (vi missade bussen och orkade inte vänta i en halvtimme på nästa). Ja jag tycker trots allt att min fredag kvällblev lyckad, därför kan ni få äran att se lite bilder från gårdagen.



Bullshit...

Vad hände med dig och dina dåliga dagar?
Vad hände med dig och att du alltid är så van?
Vad hände med dig och ditt dåliga humör?
Vad hände med dig och dina otroligt dåliga skämt?
Vad hände med dig och din dåliga syn på saker och ting?


Passa dig, jag blir äcklad.. Passa sig med vad du säger, JAG SPYR!

Ashley Tisdale och Vanessa Hudgens

image42

Deprimerande...

En torsdagkväll och jag sitter helt inne i Blondinbellas blogg. Det är fan tragiskt. Men vad gör man inte om året börjat som ett rent helvete då kan bara krydda på lite med extra skit. 
Jag som ni vet om ni har läst mina två tidigare blogg inlägg så vet ni nog att min nyårafton inte va det absolut roligaste. Jag söp mig aspackad och drog hem och sov.... sov i nästan två dagar och vaknade med oerhörd huvudvärk. Jaja det kanske inte va det värsta..Jag kan väl säga att jag har varit deprimerad hela det här fukin året, iofs så har det bara gått tre dagar men vafan...  
Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det värsta är som hänt mig. Men jag kan erkänna att nästan är helt säker på att det här året kommer bli värre än det föregående, fast det kan jag ju iofs inte varahelt säker på, aja what ever. Jag känner mig jävligt deprimerad iaf, men vem vet det kan vända imorn coh då kan jag helt plötsligt må skit bra, hmm vi kan ju iaf hoppas på det bästa...

Längtar iaf till morgon dagen, då jag ska kliva upp (med ett leende på läpparna hoppas jag) äta en riktigt god frukost sen kommer Patrik och hämtar mig, och vägen bär mot SATS i väsby där vi ska gå på SATSdans klassen kl 12.00. Både han och jag har sett fram emot det ganska länge och nu äntligen är han i Sverige och har tid att träna med mig.

Det jag frukar mest nu framöver är att min älskade syskon ska lämna mig i tre hela månader, visst vi bråkar ganska mycket men ändå.. De ska åka till thailand i TRE månader.  Avundsjuk eller vad! Men jag har bara några månader kvar att vänta på att få åka jag med.

Aja om ni har orkat läsa ända hit så kan ni ju vara glada nu eftersom jag nu ska sluta skriva...
P U U U S S S S S S  !


Nyktert...?

Onyktert om inte annat var det på nyåsafton...
År 2008 - nykterist..... JA VISST!


Spårade totalt...

Oj då, kanske inte va den mest nyktra på nyårsafton. Hela kvällen blev helt spårad... Fan också, jag som verkligen inte ville bli så jätte full. Men det slutade med att jag tog mighem och la mig och sov. Och nu har jag typ sovit i miljader timmar nej men vänta jag måste tänka... 18 timmar sen gick jag upp och duschade sen sov jag ytterligare 9 timmar till. Så sliten som jag va igår, fan asså... 
Nej men jag har beslutat att jag ska sluta dricka nu, och joo jag är allvarlig för så dåligt jag mådde. Det va fan inte värt det.
Menmen, efter att jag nu har vaknat upp ur mitt ide ska jag gå ut med hundarna och ätligen få lite frisk luft.

CIAOOOOO! 

RSS 2.0