En dag till...

Såg min bästa Katja sitta med min tröja på sig idag.
Hon såg mysig ut.

Vi har det bra här, ska ut och äta middag nu.
Imorgon blir det kho samet igen, ska försöka komma hem med alla värdesaker i behåll, hihi :D





För visst känns det fint att va vit liv en dag till?
För Alla vi lever under samma himmel, vart vi än befinner oss!


pusshej :D

full moon party at ploys bar!

hejsan svejsan... våran resa har börjat mindre lyckat.. just nu undrar vi bara hur denna resa ska sluta, fast det känns som att det inte kan bli värre. som jag skrev i det tidigare inlägget så blev vi ju stoppade av polisen för moppeåkning utan körkort och hjälm = 400 bath i böter vilket motsvarar ca 80 svenska kronor.. åkte ut till kho samet i fredags för en partyhelg. den började skit bra. hade sjukt kul med öl, drinkar och fireboysen (sjukt vältränade överkroppar som var lagom svettiga, dock var namnen på killarna svåra att uppfatta och den enda som hade en namn att lägga på minnet var long long pung!!) kvällen slutade med att vi var något fattigare än vad vi räknat med. så dagen efter var det två slitna småfattiga brudar som lång på stranden. denna kväll gick vi som vanligt till ploys bar där vi var väl igenkända och fick små pikar slängda över oss av typ alla.. tillslut kastade två tyska män vid bordet bredvid oss ur sig kommentaren "aah are you the it girls from last night".. efter den kommentaren bestämmde vi oss för att detta skulle bli en nykter kväll, hmm, det gick skit bra tills jag beställde in en bucket med sex on the beach i.. vi tyckte ju att allt gick som det skulle tills vi märkte att väskan var borta. kamera och mobil var som spårlöst.. känns verkligen som om vi har en förbannelse över oss! dagen efter vaknade vi med lite smått panik men lyckades att få tag på en vän på fastlandet som kunde rädda oss ur denna situation, men en sak vill jag lova, jag har aldrig lidit så mycket och kommer aldrig med sätta mig i en situation där jag varken har pengar, vatten eller någonting.. var riktigt nära att dricka kranvattnet där ett tag..

men men, vi tog oss helskinnade ur denna situation så nu känns det som om vad som helst kan hända. man lär ju sig av sina misstag som man brukar säga.

annars har vi det sjukt bra här i thailand.. kan ju egentligen inte klaga, haha!

nej nu blir det nog en beckfilm till och sen slagg!
puss på er där hemma <3

jag lyckas tamejfan alltid!

hmm var ska jag borja.. kan val borja med att tala om att vi lever om det var nagon som undrade. vi har haft det sjukt nice i huset fram tills idag da vi begav oss ut till kho samet. for nagon dag sedan blev vi stoppade av polisen nar vi hade varit och handlat. fullpackade som en asna stannade dom oss och utan hjalm och utan korkort fick jag 400 bath i boter, elin slapp lindrigt undan. eftersom det var jag som korde fick jag ta pa mig hela ansvaret. det skona ar att jag fick ett kvitto pa att jag betalat botern och kan nu aka hejvilt med detta kvitto i en vecka utan hjalm eller uatn korkort. kvittot bevisar ju att vi redan betalat botern. thailand ar ganska skont trots allt!

vi har ocksa traffat en ny van, en "det" som jobbar pa varan stammisresturang. "det" heter Mon och det verkar som om "det" gillar oss ocksa, han vart dock lite chockad over att jag bara var 19 ar.

Betty och alla andra har nere frar efter DIG Sophie! Du vet hon har ju alltid varit lite kar i dig. Haha!

Nej nu ska jag ta och duscha sen blir det middag och fireshow at Ploys bar!
pusshej <3

trots att vi inte minns gårdagen!

du sa de ord jag verkligen ville höra.
trots att du rullade på orden och sludrade fram de flesta orden.



om åtta timmar lämnar jag sverige och märsta, hur underbart? jo då det är inte så synd om mig trots allt.
får väl först och främst hoppas på att man kommer ner, sen kan äventyret börja.
känner att jag verkligen behöver det här just nu. efter en sommar med full fart och sjukt mycket slit och en höst av ooooootroligt trist väder och ooooootroligt trista dagar, jaja endel dagar har ju varit bättre än andra men överlag.
har ju sett fram emot detta huuuur länge som helst nu, och nu kan jag äntligen sluta längta och verkligen leva i nuet. ska ta varenda dag som om det vore min sista, det kan jag lova er!

nu ska jag packa klart det sista och kanske få någon timmes sömn.

ca sju veckor av ren värme och glädje, det här kommer bli awesome!
vi är värda det!


....förlåt

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt

Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt


även fast snön sakta faller ner..

.. så kan jag tamejfasiken inte må bättre. långa samtal men min älskade katja om allt mellan himmel och jord gör mig på såååå bra humör. att faktiskt inse att snart är det dags att utföra det som vi länge länge länge har väntat på. även fast vi kommer befinna oss på helt olika kontinenter så kommer vi båda ha det så sjukt bra. och att jag sen ska komma och festa loss med henne som aldrig förr kommer bli underbart.
men först och främst den resan vi länge har väntat på. Våra dryga sex veckor i thailand kommer förbli oförglömliga. Fasen vad jag längtar, och tänk att det bara är sex jävla dagar kvar. helt sjukt..

även fast livet har varit en pina den senaste tiden och man har gått och bara längtat och längtat efter den där måndagen så känns det som om det är påväg att vända nu. jag har två arbetsdagar kvar!!! fattar ni?!?! TVÅ JÄVLA ARBETSDAGAR!! det kommer gå fort det vill jag lova..

nej nu ska jag sova, ju fortare jag somnar, desto fortare blir det onsdag osv...








det här kommer bli awesome!




En inte helt vanlig helg..

..eller jo, fast nej. Okej egentligen har detta varit den värsta helgen i mitt liv (behöver inte gå in mer på det). Samtidigt som den har varit helt helt HELT underbar.. Och ja det behöver inte heller gå in mer på..

Och snart åker man iväg också, det ska bli såå himla skönt. Om typ en vecka beger jag och min kära vän av oss till thailand.. Fyy faan va det ska bli underbart.


Åh det är egentligen inte så farligt.
Och tänk om det bara är inbillningar?



RSS 2.0