En egentligen helt vanlig torsdag..

Ja.... jag vet att jag är hur dålig om helst på att uppdatera i den här skitbloggen, egentligen skulle jag kunna skriva hur många inlägg som helst varje dag eftersom jag har mycket tid över, trots mina jobb. Men men jag har valt att placera bloggen lite vid sidan av just nu.

Angående förra inlägget, där jag skrev att jag hade en hemlighet stor som en val... typ... vilken jävla konstig liknelse.. Aja iaf så vet ju ni mina vänner att jag är urdålig på att hålla just sånna saker inom mig, ville ju bara skrika ut det jag hade fått reda på.
Iaf så hade jag mitt första telefonmöte igår med min kontakt som har fixat detta erbjudande åt mig, det gick riktigt bra och för att citera vad hon sa så kan jag skriva "det enda du behöver tänka på är ju att passa dig för hajarna"... Jag skrattade lite efteråt för mig själv när jag tänkte på det.

Och igår när jag kom hem från jobbet så låg jag och tänkte på vad jag egentligen ville... och kom underfunn med att vad fan har jag att förlora, det är nu jag är ung, det är nu jag orkar att göra sånna här saker, så varför ens tveka.. Så kanske kanske blir det jag som har tio minuters gångavstånd till havet nästa år?
Så ikväll är det jag som skickar mitt CV och ett otroligt utförligt personligt brev till typ andra sidan jordklotet...

Nej nu blir det körlektion, sen hem till Clara!
Förresten... Hur tråååååkig har inte Kenzas blogg blivit??

Hejpa..


Det går bra nu!

Ja nu ska man ju inte ta ut segern i förskott, men jag kan inte förneka att jag fick ett så jäkla roligt jobberbjudande igår. Kommer dock inte avslöja vad det är för något för någon innan jag vet mer om vad detta går ut på och vad som kommer hända osv. Ingenting är ju solklart men det känns som att det inte är många moln kvar på himlen, haha där fick jag till det. Åhh egentligen vill jag bara skrika ut vad det är men jag har lovat mig själv att inte göra det. Nej nu blir det job, hela dagen. 10-13 Sollentuna 16-19.30 Väsby.


Typ så här glad är jag just nu!


last call

vad ska man söga om sista avsnittet av SATC säsong 6??? de enda ord jag finner är absolut fucking bäääst! hur mycket gråter man inte? och hur sex är inte big när han kysser henne på paris gator... aaaaahhhh jag dööör!


vad fasiken ska man göra nu om kvällarna när man inte ens kan ta del av livet via SATC?!?!


RSS 2.0