Torsdag..

Ännu en morgon här på Sats Märsta Idag är det ju torsdag, och det betyder att det är superlugnt. Har precis tryckt i mig lite frukost och står och pillar lite på datorn. Har just kommit på att jag inte kommer få vara ledig förens typ om hundra år känns det som. Helt sjukt! Har tagit på mig jobb denna helg också på mitt gammla jobb, vilket ska bli hur kul som helst. Ser verkligen fram emot det.


Nej nu ska jag svara på lite mail och göra lite nytta!


Måndags

God morgon... Eller snart känns det faktiskt som det är förmiddag. Har varit uppe se 04.40. Känner mig sådär halvpigg efter helgens äventyr. Blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig.

Menmen, nog om det. Idag är det måndag och det betyder tidig morgon för mig, dock hoppas jag att detta är den sista tidiga måndagen, ska ju nämligen kasta om lite i shemat. Hoppas det blir till det bättre.

Annars händer det inte sådär jätte mycket denna vecka, ska försöka träna lite, dock inte för mycket, då tröttnar jag med en gång. Tisdagmorgon ska jag till Salongen i sigtuna för att fixa håret. Ska bli sååå skönt, ska kapa av en rejäl bit och sen färga utväxten :D

Nej, nu ska jag fortsätta jobba här :)
Och fortsätta ha en trevlig Måndag!

<3 

länge leve sommaren!

Trots att jag va ett vrak både igår och imorse och typ började gråta för allting så känns det mycket bättre nu. Står på jobbet och har faktiskt fått väldigt mycket gjort nu. Har ringt på ringlistan, beställt hem lite varor och fyllt på överallt och så.

Fick cykla till jobbet idag, midre kul, eller ja det va väldigt skönt egentligen fast jag va ju något lökig när jag kom fram, men det va bara på med SATS tröjan och köra!
Har pratat med massa trevliga kunder idag som fått mig på otroligt bra humör, hoppas att kvällen fortsätter på samma sätt.

Ska hem ikväll och bada min hund som är så otroligt skitig, just nu får han inte vara upp i sängen och gosa, jag och mamma ska även in till ekhaga imorgon och lämna in honom hos bästa Jannica som ska göra honom snygg för sommaren :D Ska även kika in på kennelklubbens hemsida om det finns några roliga utställningar att åka på.

Nej nu ska jag fortsätta göra lite nytta.
Hare bra hej!

Måndagsbarn

Tjena hej.. Måndag igen då. Altid lite extra tungt att komma upp dessa mornar. Kan kanske vara för att jag haft en skön helg med strålande väder Hur underbart är inte det.

Sen att vädret var det ända härliga behöver vi ju inte diskutera, allt annat har ju typ varit skit, men det sånt man får leva med och bara acceptera.

Måndagen kommer ju iaf bli en härlig dag känner jag. Kan ju inte bli bättre med tanke på vädret Slutar halv tre, då blir det en lång promenad i skogen och därefter träning. Har ju verkligen bestämt mig att det får vara slut med allt detta ätande nu. Måste ta tag i mig själv. Och det är inte särsklit lätt, jag som har kunnat äta vad jag vill i hela mitt liv och nu måste börja tänka på vad jag äter, HELT SJUKT!!

Men men, det känns bra iaf, och jag känner att denna vecka kommer nog bli helt okej ändå :) Trots allt så blir det ju bara bättre och bättre!

Nej nu ska jag väl ta och jobba lite, :)

Jag somnar och vaknar till den, jag älskar den!

Veronica Maggios nya album är väl bara föör bra? Jag får ryssningar av att bara tänka på låtarna. Jag bokstavlingen somnar och vaknar till låtarna. Det finns så många minnen som väcks till liv.

Jag är helt klart imponerad, så om ni har missat Veronica Maggios nya album så har ni mycket att ta igen.

Förövrigt befinner jag mig på jobbet, har varit här i ganska precis en timme snart. Har ätit frukost och precis tagit en kaffe.

Efter jobbet idag (14.30) ska jag bege mig in till el Stockholmo, har lovat min kära syster att jag ska in och hämta lite nagelgrejjer till henne.
Har ju tagit bort mina naglar nu, men snart ska de nog på ett par nya, måste låta mina egna naglar vila ett tag bara, de är ju inte i bästa skick om man säger så Men det löser dig nog ganska snart.


Men alltså, lyssna bara på Veronica Maggios nya album "Satan i gatan". Du kommer inte bli besviken!


hej hopp!


RSS 2.0