Ban phe, Thailand

Hejsan hoppsan.
Sitter pa ett internet cafe som inte ville att min blogg skulle funka. Har suttit har i typ en halvtimme och nu forst ville bloggjaveln funka. Sist jag skrev glomde jag ju skriva att jag har ridit pa en javla elefant, HAHA! Det var sa javla laskigt.  Men as kul anda. Jag och thaitobbe var tvugna liksom.

hade val inte sa mycket annat att skriva jo juste vi ska spela bowling ikvall och festa med thaiarna imorn, det blir nice!

Tjing Tjong, puss pa er!

Thailand..

Japp nu, äntligen fick jag fram denna sida.
Jag och Thaitobbe var nyss inne i ban phe och handlade öl och smoothies, en jädrans bra blandning till kvällen. Vill bara upplysa om att thaitobbe inte är någon thai manniska på riktigt det är tobbe från sverige, min brors kompis. 

Min hemlängtan har lagt sig lite även om jag fortfarande längtar efter alla underbara märstabor där hemma. NoooooT , men ja iallafall. 

Ska väl hoppa in i duschen nu, sen röra mig mot Lampans resturang. Idag kommer ju även resten av packet hit som har varit på kho chang.  

Aja , tjingtjong!!
pusssssssssss! 

Ett random internetcafe!

Sitter just nu pa ett internet cafe i ban phe. Ett random internetcafe dar sma thaiungar spelar nagon liknande form utav cs. Aja skit samma. Idag var det daligt vader nar vi vaknade sa ingen sol at oss idag. Fast jag har sjungit varan lat Elin, du vet "Hon kommer med solsken till oss". Jag sjunger den varje gang jag ser ett moln pa himlen men idag hade jag otur.

Menmen, jag kanner mig javligt duktig pa att uppdatera min blogg fast jag ar pa andra sidan jorden typ.
Valdigt stolt  =)

Ska snart dra mig harifran. Maste typ ata nagot, har inte kakat nagot annat an en passions frukt smootie. Sjuukt god.
Igar blev det middag hos Miss May. Hon ar sa sjuukt gullig den tjejen. Hihi!

Nej nu ska jag ata,
Pussssssssss!

Lista!!

Hittade en liten lista pa ankans blogg, nar jag nu sitter pa ett internetcafe inne i ban phe.

DIG:
1. Hur lång är du? - 164.5 cm
2. Vad vill du bli när du bli stor? - Inte storre
3. Vad pluggar du? - Samhällsprogramet, suck..
4. Har du långt hår? - Klippte lite langre pars men det haller pa att vaxa.
5. Vilken hårfärg har du? - Blond, och for tillfallet valdigt solblekt.
6. Sminkar du dig? - Offtast

FAMILJEN:
1. Bor dina föräldrar ihop? - Japp och det ar jag glad for.
2. Hur många syskon har du? - tre, tva systrar och en bror.
3. Vilken mat lagade din pappa senast? - Kommer inte ihog.
4. Hur många ställen har du bott på? - Tre.
5. Vilken familjemedlem är snällast? - Min bror.
6. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? - Idag , just nu

KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? - Hmm, det var nog nagon vecka sedan, jag har ju vart i thai nu sa.
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? - Det var nog Anna Etila efter en fest.
3. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? - Japp
4. Vem känner dig bäst? - Min familj
5. Längsta tid du varit osams med en kompis? - Ingen aning..
6. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? - Kan man hata ett plagg?

KLÄDER:
1. Vad har du på dig idag? - Vita kortbyxor och ett linne.
2. Har du bytt om idag? - Nej, eller jag kladde pa mig nar jag vaknade.
3. Favorittröja? - Ingen aning, jag alskar alla mina klader.
4. Har du gett bort kläder nån gång? - Ja det gor val alla nagon gang.
5. Har du ångrat ett klädköp nån gång? - Ja verkligen
6. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - Nej why?

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar? - Ja
2. Klä dig annorlunda? - Det beror pa.
3. Vara dig själv? - Ja..
4. Pierca dej? - Ja, har en i naveln.
5. Ge dig på utmaningar? - Men ja
6. Äta små kryp ? - Men nej.

SKOLAN:
1. Vad heter din skola? - Arlandagymnasiet
3. Snyggaste läraren på skolan? - Hmm, typ ingen ar snygg. Men fraga Becca.
4. Tråkigaste ämnet? - Alla
5. Trivs du i din klass? - Ibland.
6. Hur tar du dig till skolan? - Aker moppe vid vader. Annars skjuss.

RANDOM:
1. När tuggade du tuggummi senast? - Tuggar faktiskt just nu.
2. När var du på semester senast? - Ar det nu.
3. Vilken färg är det på din tandborste? - Vit och orange
4. Är ditt hår tråkigt? - Det beror pa vad jag gor med det.
5. Vad har du för påslakan just nu? - Kommer fan inte ihag.
6. När ska du gå och lägga dig? - Ikvall nagon gang.

Pattaya, och sjuukt varmt!

Hallo hallo =)
Idag for bilen fullastad med manniskor till Pattaya for shopping. Jag har funnit tva par skor och en jatte fin klanning. Ar lite trott pa allt som har med kopior att gora sa jag lettade upp en mysigt internetcafe istallet. Ska aka tillbaka till huset om ca 2 timmar. Da blir det fotmassage for mig. Mina ballerina skor har gjort sitt har nere. Dom ar helt sonderslitna.

Ikvall blir det nog middag hos lilla miss May. Saa sjukt rolig tjej.
Till Elin: Ahh jag blir sjuut taggad pa filmmys. Har nere blir det inte mycket till film nar mamma ar med. SAknar dig gumman. Men nu ar det bara en vecka kvar. Sen kommer jag hem. Puss pa dig stumpan <33 Pussa mina hundar fran mig. Horde att dom hade varit lite olydiga.

Nej nu maste jag logga ut men alla far ha det super bra tills jag kommer hem sa ses vi da.
Pussssss heeeejjj! <3

Shooooe alla dar hemma!

Hejhej och hallo bloggen och alla dar hemma. Idag har vi lyckats tagit oss fran huset, in till ban phe och ut till kho samet. En sjuukt lang resa med tanke pa alla finnar som skulle pa baten. Ska snart borja rora oss mot hmanen igen for att ta baten hem.
Tankte prova pa thaimassage idag, hihi min onda branna har lagt sig lite idag sa det kanske funkar.

Till Elin A: A det ar sjuukt tomt har utan dig, mamma fyller inte din plats pa samma satt, hihi! Luppe ar sjukare an nagonsin och miss May pratar om varan kvall i Rayong hela tiden.  Varan resa maste helt klart upprepas. Eller kanske blir det du och jag som aker ut pa langresa sen nar jag slutat skolan. Langatr saaa, efter dig stumpan! <33

Till Katja: Missssssss you alskling. Fa har inte saknat er dar hemma sa har mycket nagon gang, hihi! Nar jag kommer hem maste du och jag leka. Sakanr dig sa! <33

Och till alla andra dar hemma kan jag val saga att jag inte klagar pa varmen men saknar er sjuukt mycket. Hemlangtan har val lagt sig lite det ar bara en vecka kvar idag. Och imorn ska vi ut till Pattaya och onodighetsshoppa lite. ThaiTobbe har sagt att Converse skorna ar billiga har sa ett par sanna kanske inforskaffars.

Jaja, nu skajag ut i solen igen.
Pussssspusssssspusssssssss <3<3<3

Thailand, och sjuuukt mycket hemlängtan..

Raggade upp en seg data med ett segt internet hos grannen (you know Luppe Elin).
Det är sjuukt varmt här nere, går knappt att vistas ute i solen. Som vanligt har jag bränt sönder mig själv så någon sömn om nätterna finns det inget tal om.
Så mycket jag har längtat hem denna resa, aa det finns inga ord. Visst är det sjuukt skönt att vara här nere i värmen med alla sjuuukt sköna människor men ändå det finns så mycket därhemma som jag inte hann färdigställa innan jag åkte så jag känner en slags stress mot hemmet. Och sen all skit med skolan.. suuuck! Vad fan ska man göra liksom. Hoppa av?? Nej men det skulle ändå vara sköööönt. Byta?? Njaaa kanske men isf måste jag gå om. Stanna kvar i samma skit?? Ja jag vettefan asså.. Om gud finns : snälla hjälp mig!!

Nej nu börjar klockan ticka och duschen väntar.
Jag hör av mig mer imorn när vi far ut mot Kho samet och internet cafet.

Juste en sak till, har ju äntligen fått träffa mina kära syskon. Dom var sjukt bruna och hade sjuukt mycket att berätta. Vänta er inte att jag stannar kvar länge i Sverige efter skolan slutat.

Gud va jag använde ordet "sjukt" i detta inlägg. Får hitta på ett lite mer friskt ord till nästa gång. Ja ni ser min humor är sjuuukt låg efter att ha unmgåtts med mamma i bara några dagar.

See you, !! pusssss

Skolan, måndag

Japp, idag är det då måndag och jag sitter i datasalen i skolan och försöker skriva en uppsats om anorexi och andra psykiska sjukdomar. Visserligen går det inte så bra men vafan det ordnar sig nog.
Ikväll åker ju jag till Thailand, det va ett jävla tjat jagj vet men vafan jag ska åka til andra sidan jordklotet om mindre än ett dygn. Klart jag vill skriva om det liksom.

Nej nu ser jag lärarens steg styra mot mitt håll. Vi hörs.
Pusssss heeeej <3

Tack och hej, imorn far jag!

Idag är det söndag och jag hade skrivit ett inlägg tidigare men när jag skulle publicera det så fuckade datan sig så det försvann. Orkade då inte skriva om allt men nu sitter jag här igen.
Igår började kvällen med melodifestivalmys hemma hos mig med Elin, Elin, Amanda & Anna. Sjävklart taggade jag och Anna och Elin till och begav oss mot Micke. Därefter skulle vi till sigtuna på en såkallad fest. Jag har ju blivit nykterist men efter kvällens bravader drack jag mig lagom full.
Det första som hände var att killarna vi var ed började bråka med en kille vid arlandagymnasiet, polisen kom men det löste sig hyffsat bra. Sen blev det bråk i Sigtuna och smart som jag är står jag lite väl nära och killarna flyger in i mig och jag slungas in i den vita väggjäveln som stod i vägen för mig. Eller ja den kunde ju typ inte flytta sig men ändå.
Hysteriskt gråtande springer jag mot bussen. Men mest ledsen var jag nog pga att alla bråkade, visst har jag sett folk bråka med det här va fan på riktigt. Med knytnävslag och hela skiten. Aja vad som helst kan ju hända på sånna fester en jag klarade mig hem till Anna där jag fick halvsova på en trång soffa. Skönt va det iaf attkomma hem och somna in i sin egen säng. 

Så det var lite av vad som hände igår. Imorndå;? Ja då ska jag först till skolan och sen lämna hundarna hos Elin och sen bär det av mot flygplatsen. Jävligt skönt ska det bli att åka igen. Jag känenr liksom ingen attraktion av Sverige längre. Alltid förutnär man har varit utomlands har man ändå kännt att man längtar hem litegrann men nu längtar jag bara sjukt mycket härifrån. Jag vill bara bort bort bort! Jag orkar inte med allt här hemma längre.
Men men man kan inte altid få som man vill, jag ska vara glad at ajg får åka bort iaf två veckor.

Kanske inte hinner skriva något imorn men isånnfall så får ni ha detså bra iaf. Jag skriver mer direkt när jag får tag på en dator. Blir nog när vi tar båten ut till koh samet.
Men vi hörs iallafall. Pussssheeeeej! <3

Skola, dans och thai!

Japp idag är det torsdag och jag har varit på hyffsat bra humör idag. Har ju varit en ganska down period nu men det börjar ljusna nu känner jag. Efter skolan åkte jag och Katja till väsby centrum men jag var otaggad på attshoppa så det fick bli tomma händer när vi åkte hem. Ska förbi där imorn så får se om det inhandlas något då. Ska även förbi Vilunda gymnasiet och försöka få tag i deras syo för att ett eventuellt byta avskola och linje.
Och sen var ju jag och Elin ns på dans idag, det gick faktiskt klockrent efter ett tag =) 
Och nu är väl allt ganska klart och planerat, detblir utterligare en thairesa med mami på måndag. Än så länge är resan bara preliminärbokad men imorn ska vi boka den helt.

Har väl inte så värst mycket mer att skriva om idag. Känner att detta inlägg kanske är ett utav dom mest positiva inlägg jag harskrivit på länge, hihi!

Men nu ska jag sy in min klänning lite, den är lite för stor sen duscha och sen sova.
pusssss och god natt! <33

En onsdag, inget att minnas..

En dag som jag helst vill glömma. En dag som jag helst vill skjuta under stolen och aldrig veta av igen.
Jag orkar inte, om det ska fortsätta såhär så kommer jag inte orka. Inte länge till, snart inte alls.
Gud om du finns, hjälp mig snälla!

God morgon!

God morgon ! Idag blev jag hemma från skolan, eftersom jag ändå ska åka till hudiksvall kl 12.00 så orkade jag inte åka dit först.
Igår kom mamma hem från usa med lite presenter till mig.
På den översta bilder ser ni ja först lite m&m godis. Sen ett hollywood linne, en los angeles t-shirt, ett abercrombie&fitch linne (vitt) och ett tubtopplinne också från abercrombie.
På den nedre delen ser ni en mascara och två söta nyckelringar.
Tack mamma <33


image251
image252

Fronda, Ken Ring och sjuuukt mycket tårar..

Jaa vad fan gör man, sitter och lyssnar på sjuukt bra musik av Ken Ring och Fronda och tårarna har äntligen slutat forsa ner för kinderna. Jag kan inte sluta tänka. Ibland önskar jag att jag hade en knapp som jag kunde trycka på när jag ville stängaav hjärnan. Men nej det funkar ju inte. Men vad fan kan man göra för att sluta tänka. När tankarna bara far runt i huvudeet på en. Och allt handlar ju inte alltid om en själv nej utan det kan handla om helt sjuuka saker, saker som ajg inte ens borde tänka på.. Jaa helt enkelt saker som inte betyder någonting för mig över huvudtaget. Det kanske är just det som gör att jag lyssnar på den sjuuka musiken. Jag menar Fronda har ju helt obeskrvliga och helt meningslösa texter, men Ken Ring däremot sjunger om så sjuukt kloka saker enligt mig.

Nejmen helt seriöst så va fan ska man göra. Kärleken går åt helvete och det går jag och är typ ledsen över,  why liksom?? Vafan det är ju nu man ska leva livet och skita fullständigt i killar. Men nej tyvärr jagakn inte men ajg önskar det vore så ibland. Men helt ärligt så skiter jag i vilket nu. Eller nej detgör jag inte men jag tar det som det kommer. Man får ta en sak i taget. Det går inte att få det överstökat i förtid iaf.
Men just nu är bara en önskan att någonting ska hända i mitt liv. Och det vet jag ju iofs att det kanske kommer att göra. Eller nu ska jag inte säga för mycket. men mer info kommer om det på torsdag.

Angående mina tankar så handlar absolut inte allting om kärleken, även om mycket handlar om det men mycket handlar också om märstas patetiska invånare och märstas senaste tragiska händelser och såklart handlar dom om min familj.
Men en sak som jag kan ta upp som jag tänker på är döden. Väldigt mycket och många tankar handar om döden. Varför ska livet vara så orättvist att ungdomar i min egen ålder får tas ifrån det liv de lever för att starta om på nytt med Gud som härskare. Nej jag blir så fruktansfärt ledsen och arg när jag tänker på det. Två killar i min ålder har dött i märsta på bara undefär 3 månader tid. Är det normalt? Nej det är det fan inte. Man ska inte ens dö när man är såhär ung.

Nej jag orkar inte skriva mer. Mina tankar kommer snart ta över och jag skulle kunna skriva typ en bok av det jag tänker. Måste sova.
Imorn blir det hudiksvall med Carina och Nazanin. Och om jag känner Carina rätt så kommer vi inte få en tråkig stund.
God natt!

Lite bilder från Thailand!

 Elin at Arlanda flygplats
 Ja vi blev beroende av marabou, men inte konstigt efter 12 kakor 
 Tessan at Arlanda flygplats
 SATS&Tessan at flyget down to Thai
 Elin at Bangkok airport
 Elin at the beach
 Shoooe Krabban
 Dom var tydligen inte levande?
 Ja jag var glad
 Och solen höll på att gå ner
 Och jaa jag saknar
 Pattaya, Elin&Luppe&Tessan (vi hade en egen livvakt)
 Pattaya, Walking street Tessan&Elin
 The pool
 Men joo visst saknar man massagen
 Våran dagliga dos
 Det ba sprutade liksom
 Hej och tack jag döööör
 Tack för att du finns papi
 Miss Patt & Miss May
 Vad hände liksom?
 På väg hem från Kho Samet
 Jag bara Älskar den här bilden
 Ja tack till Thailand
 Våran utsikt från hotellet i Pattaya
 MissMay&Elin&Tessan&Luppe
 Fulaste tröjan ever
 Cooling
 Innan utgång
 Jag typ andas in halva Thailand innan jg ska doppa huvudet
 Hemgång, Bangkoks airport
 Hemgång,Bangkoks airport
 Flytrip home

Jag är typ kär..!

Gillar man Gangsta-HipHop kommer Fronda inte hamna längst upp i playlisten, men den som vill ha melodiösa låtar med ett stänk av samhällskritik och jag-bryr-mig-inte anda, har hittat helt rätt. Kan absolut vara nåt att prova på festen!

image217

En kyrkogård!!

Jag var på en kyrkogård inatt.
En kyrkogård där bara jag var vaken.
Där bara mina fotsteg hördes.
Där bara jag andades den kyliga luften.
Där bara mina tårar föll.
Där bara jag kunde få tänka.
Där alla andra visade den tröst jag behövde.
Där jag fick mitt stöd.
Där jag fick mitt mod.
Där jag kunde känna mig hel.
Tack för ert stöd, vi ses i Nangijala!


Om det ändå vore så!

Svar till anonym?..

Därför, jag vet inte men bara därför! Det bara är så.. Jag kan inte göra något åt det..

En dålig kväll..

Kvällens humör: Ledsen
Kvällens borde: Sova
Kvällens frisyr: Toffs
Kvällens klädsel: Svarta mjukisar och svart tröja
Kvällens planer: Duscha & sova
Kvällens materiella vill ha: Ett bättre liv, är det materiellt?
Kvällens längtan: Efter dig
Kvällens fundering: Nej ajg har redan funderat klart
Kvällens beroende: Huvudvärkstabletter
Kvällens tråkigaste: Livet är tråkigt
Kvällens personer: Pappa
Kvällens tidning: Helt verkligen ingen
Kvällens låt: James Blunt - You're beautiful

Bjuder på en bild från Thai!

image216

Du,du&du

Det finns bara en person och det är du!
Var därför tyst och låt mig tala till punkt.
Låt mig förklara varför jag gjorde som jag gjorde, eller det kanske inte finns någon vettig anledning men snälla låt mig bara få berätta hur jag tänker och hur jag känner.
Jag vet att det är mitt fel men.. nej okej inga men nu Therese.. 
Jag tänker på dig hela tiden och just därför vill jag att vi ska reda ut vissa saker. Att få det klara serverat på silverfat är det ingen som får. Det är jobbigt och jag vet att det kommer bli ännu jobbigare om jag inte får förklara mig. Visst jag kan inte tvinga dig att inte vara sur på mig men jag tycker inte att det finns någon anledning. När vi kan reda ut saken varför vara sur? Och ja du höjde rösten mot mig och sa att du inte var sur men hur troligt lät det, och du frågade mig även med ironisk röst om du skulle vara glad? Och nej jag tycker inte att du ska vara glad. Men snälla låt mig tala och låt mig tala till punkt. Jag vet att jag har svikit dig rejält och jag vet att jag inte är värd ett ända dugg från din sida. Men snälla snälla, jag ber dig inte för jag vill inte visa mig svag men jag vill att du ska veta att du har något unikt. Eftersom, trots allt vi har gått igenom och hur dum jag än varit mot dig så har du alltid funnits därför mig. Och vad som än ahr hänt så har vi inte kunna hålla oss ifrån varandra ett längre tag. Du har alltid ställt upp som en riktig vän. Just därför vill jag finnas till för dig, jag vill vara din riktiga vän som alltid finns där. Den där spänningen, kommer du ihåg den? Jag kommer aldrig glömma den. Det var dig jag ringde till, det var du som fanns där för mig. Med dig kände jag mig aldirg bortglömd, med dig kände jag mig alltid älskad! Och ja jag vet vad du tänker, bullshit!!! Men nej jag vill att du ska veta, nej du måste veta att jag är seriös nu. Nu har jag verkligen tänkt för jag vill inte såra dig igen. Inte en gång till jag lovar. En unik sak med mig är att min hjärna alltid går på högvarv. Vilken tid på dygnet du än frågar mig vad jag tänker på så har jag ett svar. Och därför har jag tänkt nu. Kanske inte har tänkt så länge eftersom jag pratade med Katja idag på telefonen och sa att jag visste vad jag ville, men hon rådde mig att jag skulle ta det lugnt och nu. Men vad har jag att förlora. Visst jag kanske ska följa ditt råd, dina råd betyder verkligen mycket och du vet alltid vad man ska göra. Älskar dig gumman! 
Menmen åter till dig...  just för att du är som du är så älskar jag dig på ett specielt sätt!

Torsdag

JA som ni märkte blev det ju inge bilder igårkväll. Jag var alldeles för trött för det. Men idag när jag kommer hem från skolan lovar jag att jag lägger upp lite bilder.

Idag har det varit minnesstund för Fredrik Erkek. Han omkom i en bilolycka för en vecka sedan. Det var jätte hemskt och alla grät jätte mycket. Trots att jag inte kände honom så visste jag ju vem det var och man känner en otrolig sorg för alla hans nära och kära. Men man måste ändå komma ihåg att man måste gå vidare och han komemr ju alltid leva kvar i allas hjärtan. Ingen dör alla kommer till en plats där vi återförenas.
Vila I Frid Fredrik Erkek!

Pusssssss!

Musik, känslor och tårar.. jag bara måste.

Att komma hem från en semester och ha Daniel Bedingfield - If You're Not The One som sin favorit låt är inte den bästa kombinationen. Att känna dom känslorna när man lyssnar på den låten och bara inte veta alls vad man egentligen känner och egentligen inte käner alls vad man vill. Vad ska man göra när man känner ig så jävla fokuserad på helt fel saker. Att sitta i skolan på en viktig lektion och tänka på dig är inte det lättaste. Att hela tiden höra din rösti huvudet och att hela tiden ha en bild av ditt leende i huvudet. Jag vet varken ut eller inte eller upp elelr ner. Vad vill jag?! Jag käner inget, jag känner varken sorg eller glädje. Det ända jag känner är tårarna som rinner nedför mina kinder. Nej jag vill inte. Jag vill inget alls.

Och som den personen jag är så vet ingen vem det här handlar. Så ingen behöver känna sig träffad. Jag har min blogg för att skriva vad jag känner för skriva. Så ingen behöver bry sig om jag skiver konstiga saker i den.
Jag måste liksom få bli av med mina tankar någonstansoch ja, varför inte skriva dom i bloggen då. Det är ett bra ställe att bevara alla känslor och tankar =)

Tack för mig! Och jag lovarbilder från resan kommer ikväll!
Pussss!

kissekatt och finkelicious

hejsanhejsan ! nu är vi här och gästbloggar litegranna.
vi sitter i datasalen, det är total kaos här. alla bara springer omkring, kastar stolar och.. ah, det är galet.
om en stund har vi matte. wihu.

OJ. nu händer det grejer här.
så jag tror vi signar out för idag.

vi är överväldigt glada att therese är hemma igen !

over and out
xoxo, you know you love us
K&F

Dagens:

Dagnes humör: Confused??
Dagens borde: Plugga, ligger mycket efter min resa.
Dagens frisyr: utsläppt med luggen uppsatt bakåt.
Dagens klädsel: G-star jeans och en beige tröja + lite accessoarer.
Dagens planer: Städa hela huset, och sova.
Dagens materiella vill ha: En hjärna som kan tänka åt mig.
Dagens längtan: Mami kom hem snälla!
Dagens fundering: Vad vill jag?!?!?!?!?
Dagens beroende: Fucking Åmål filmen, I love it!
Dagens tråkigaste: Allt jävla plugg, jag orkar inte!
Dagens personer: Papi, I love you!
Dagens tidning: Nej tack till läsning!
Dagens låt: Daniel Bedingfield - If You're Not The One

Bara en liten notis...

Bara en liten notis till Elin Karlssons kommentar.
Nej din lilla dummer vi har inte åkt skidor i Thailand. Men discot vi var på i Thailand var som en typisk afterski i Sverige.
Jag blev så full i skratt när jag läste din kommentar. Men offcourse så visste jag ju iofs att det bara finns en fjärilslarv som är som du =D
puss på dig stumpan!!! <33

Hem ljuva hem...

Fastän Thailand är för bra för att vara sant så blir man ju ändå lika glad när man kommer hem och när allt är så där lagom tyst i huset och man bara hör tassandet av hundarna.
Kom hem för sisådär en timme sendan. Trots att resan hem var fördjävlig och allt det där med tidsomställningen så är jag inte så jätte trött. Konstigt...?
Ska käka lite middag nu, eller typ nattmat blir det ju för mig.
Men aja orkar inte skriva mer nu.
Imorn blir det bilder och jag lovar att skriva om allt jag och Elin har varit med om. Allt frånlugna dagaar vid poolen tillvilda nätter på thaidisco/afterski!!!
Ni har något att se fram emot!!!

pusssssss!

RSS 2.0