Thailand - knas i kistan

första och.. förhoppningsvis sista gången jag blir magsjuk här nere i värmen. jag vill verkligen inte gå in på närmare detaljer men jag kan säga att dom två senaste dagarna har varit minst sagt jobbiga. menmen, tur som jag har börjar det kännas bättre nu. fick tillochmed i mig en hel frukttallrik till middag.
jag som skulle till kho samet idag och äta pankakor med rebecca, menmen, hon åt en åtmig iaf, plus att mamma och sophie åkte dit och hade med sig presenter hem till lilla sjuka jag. jag fick ett par bruna jätte sköna typ mjukisbyxor, lite thaistyle sådär, och en tröja i samma brunfärg, eller typ tunika. fin fint.


det känns sjukt att det är nyårsafton om bara typ vå dagar eller typ en dag. knas! men för mig blir det nog ändå lugnt, jag har allt för dåliga minnen sen förra nyårsafton. men kan bli kul ändå.

nej nu ska jag nog sova, blev inte många timmars sömn mellan toabesöken inatt, men jag tänker inte gå in närmare på det.
puss och god natt <3

Thailand - kho talou

sophie och our friend chaorebecca och jagjag =)rebeccamammapappi & mamijohannes och rebeccajag och rebeccalillebror (johannes) och storasyster  (rebecca)morsan skulle i och snorklapose á la thereselunchtime, familjen thell och familjen sundströmour friend chaovi simmade igenom, sjukt grymt!

inga ord kan beskriva!

Thailand - idag är det mulet..

tråkigt väder så vad ska man göra liksom. jag har precis ätit frukost och är nu proppmätt! tänkte bjuda på lite bilder från julafton mm.

jag och mamma

jag på julafton
mamma och pappa på julafton
sophie, jag och rebecca.. ja alla fick tomteluvor!
sen vart det eldshow, han var grym.
peter och pappa sjöng karoke
carina och mamma drog också en trudilutt
hittade fler bilder från kho samet på sophies kamera
jag och rebecca på stranden
den här bjuder jag på, jag och sophie på moppetur

Thailand - julstämmning... NOOT

okej jag kanske är lite sen med att önska god jul, men jag har helt enkelt inte orkat blogga. man blir helt utmattad av denna värme och allt flängande på moppen. jag har verkligen kommit in i denna vardag nu, men snart är det dags att återvända hem till svearike... okej lite skönt ska det bli.

julafton spenderades först på stranden. typ som vanligt här nere. sen bar det iväg till banphe för lite tidfördrivning. kl 19.00 var det julbuffé hos lampan..
det vart en lugn kväll eftersom vi sedan drog ner till standen, men... det blev stömavbrott så allt blev kolsvart. då var det bara återvända hem.

nej nu ska jag väl ta mig i kragen oc typ äta lite lunch eller göra något annat vettigt.
pöööössss

Thailand - en dröm som finns i verkligheten

jag drömde om dig inatt. du som är så nära, men samtidigt så långt bort.
du som bara finns i mina drömmar.

att bero på drömmar så lever jag i en just nu. allt är som en dröm här ner. allt är så fridfullt och alla thaiare är så snälla. det är vamt och skönt fast man knappt har några kläder på sig. jag kastar iväg känslan av att ha på sig tunga vinterjackor och stövlar. det finns inte här nere. trots att det är vinter i thailand nu är det hur varmt som helst.
man kan bara vara och känna lugnet, fast okej jag måste också vara lite negativ, man blir lite rastlös ibland. men samtidigt försöker jag hela tiden tänka på kylan hemma. julstressen och allt annat. här nere finns bara värme och skönhet.

ja jag kan sitta och skriva hur länge som helst om saker som är så mycket bättre här om man jämför med hemma. jag tycker alla borde få uppleva det jag upplever nu.

och en sak jag längtar till det är våran lilla utflykt på fredag. då ska vi åka till en ö en bit härifrån, den är typ öde. både min pappa och min syster har varit där. den ska vara hur fin som helst, som ett paradis i paradiset. vi ska snorkla där, jag som ÄLSKAR att snorkla. att bara få ligga på vattenytan och titta ner under vatnet på alla fiskar som simmer, nej det går inte att beskriva. en underbar känsla helt enkelt. och enligt en kille här nere, som vi ska åka dit med så finns det grottor runt ön som man kan simma in i. hur coolt som helst. det är små ingångar i berget som sedan leder till stora grottor därinne. guuud såå jag längtar!

nej nu ska jag duscha... (vill ju inte vara hårfet, becca)
he(j)påre!

Thailand - sorry att jag inte uppdaterat

förlåt för att jag inte uppdaterad på några dagar. men vi har ju som sagt varit på kho samet. och sedan har vi faktiskt varit i pattaya och shoppat. och ja alla mina pengar är slut nu. det lev vå dagars shopping och en god italienst middag på kvällen.
orkar inte visa mina köp, plus att mycket av det jag köpte inte var ill mig själv. så ja ni får se när ja kommer hem.

tänkte lägga upp lite bilder från kho samet och även några fån pattaya:

lunch på kho samet, tessan och sophiekho samet by skymmning
på stranden där vi käkade, myyyssss!sedan vart det eldshow
fille och tessanmange och fille
vi skickade upp s¨nadär grejjer i luften =)jag i ett shoppingcentrum i pattaya

datan är så otroligt seg så jag orkar inte ladda upp fler bilder. det blev bara en bild från pattaya. hoppas det duger.
jag skriver mer imorn när jag är piggare, ska upp kvart över sju imorn och springa med mina nya rosa springskor från adidas, supersnygga =)
god natt puss

Thailand - kho samet

jag och soffan drog pa en liten trip till on kho samet som inte ligger alls langt ifran varat hus. vi har solat och badat hela dagen, vi ska snart till rummet dar vi bor och duscha, vill inte blur harfet becca...! sen ska vi kaka och festa lite. mycket folk har ute sa det kan nog bli ratt mysigt. dom fixar sa mysigt har ute pa kvallarna. dom lagger ut madrasser och bord pa hela stranden poch sa har dom eldshower och god mat. super!

nej jag skriver mer imorn nar jag kommer tillbaka till huset, da lagger jag upp bilder ocksa.
puusss

Thailand - några bilder


Trots att det är lite halvkallt i vattnet har jag tvingat mig i några gånger

Sophie på stranden

Vi tog massage idag också

Thailand - ...

anledningen ill att jag inte skrev och la upp bilder igar var att min data eller ja blogghemsidan ine ville vara van med mig. den fuckade ur hela tiden. jag forsoker igen ikvall.

Thailand - internetcafe

sitter pa inernetcafe i ban phe. de ar varmt och lokigt...

skriver mer nar jag kommer hem till huset. och lgger upp bilder fran dagen pa stranden.

Thailand - en sån där saknad

saknaden är stor.
jag är både glad och ledsen över det.
jag är glad för att jag vet att någon bryr sig om mig och att jag saknar det.
jag är ledsen för att jag inte vill sakna för jag vill inte känna mig beroende av en annan människa.


det är mina tankar... just nu ikväll, just nu..!


Thailand - en dag på stranden

idag är jag stolt över mig själv. jag följde mitt schema, JAAA jag va ute och sprang och simmade på mogonen för att sedan äta en as god frukost och sedan bege mig mot stranden. på stranden solade och badade vi. men efter ett tag kom en snubbe fram med cowboy hatt och grejjer och självklart va det den gamle hennatatueraren from last time. han kände igen mig och soffan haha lite pinsamt kanske. men inte kontigt efter vad vi tatuerade in på armen..?
sen efter lunch kom en till snubbe fram (ja jag kallar dom så eftersom dompresenterar sig med sina OTOLIGT svåra namn) han iaf va med oss ut och festade förra gången vi va här, sjukt snäll kille. han kom tillochmed ihåg våra namn. DET var Pinsamt!!

bjuder på en bild från stranden också, observera att jag inte riktigt fått fram den bruna solbrännan än... när fan kommer den liksom?!?!



juste jag läste katjas blogg också, fy fan vad jag blev glad/ledsen/rörd!!! jag blev glad för att hon är en sån otoligt bra människa, jag blev ledsen för at jag saknar henne så, och jag blev rörd för att hon just skrivit sådär till mig,
hon är underbar, jag saknar dig hjärat!


Thailand - internet i huset

ja, pappa fixade internet i huset fortare än vad jag trodde. nu sitter jag i min säng med datorn och ska snart gå och lägga mig, ska ta något at äta och duscha först. det känns verkligen skönt att vara här, det känns som hemma. man går upp på mogonen och äter frukost och lägger sig vid poolen eller går ner till standen. såhär skulle jag verkligen kunna leva varje dag i hela mitt liv.

imorgon har jag en fullt planerad dag.

07.30 springa
08.15 simma
08.45 äta frukost
senast 10.00 vara borta vid kim´s (ett ställe på standen)
där ska vi ligga resten utav dagen, ta massage och äta lunch. senare på eftermiddagen blir det hemgång och sedan antar jag att jag ska duscha, käka middag och ja det vanliga här nere liksom. bara ta det chill!

Becca angående tatueringen så vet du ju at jag har lovat, och när jag lovar dig något så håller jag det (iaf den här gången).

vet dock inte riktigt hur den ska se ut. men det blir en överraskning =)

god natt (kl är ju trots allt 22.20 här) puss <3

thailand - internetcafe i ban phe

sadarja, framme i thailand och har nu spenderat min forst dag pa sranden med massage och sjuukt mycket sol. lyckades iaf med att ine branna mig, grattis till mig.
vi har inte fatt internet i huset an sa darfor sitter jag nu pa ett internetcafe ine i ban phe.
flygresan ner gick kanoners.
robin: de var bara mamma och pappa som akte orsta klass jag och sophie fick aka ekonomi exra som ar lite battre an vanliga ekonomiklassen. battre utrymme och bare mat mm. horde att mamma och pappa ringde dig fran 10 000 meters hojd, grymt! mamma var asnojd med att kunna sova skont i forsta klass iaf.

ja iaf. juste en sak till angaende flyget, jag orjade bloda nasblod mitt i naten nar jag sov s jag vackte sophie och sa at jag var tvugen att ga till toan. hon marje dock inte att jag kom tillbaka sa nar jag hoppat over henne till mit satte la jag mig pa golvet, eller typ satt pa golvet och sov med huvudet pa sattet. frage mig inte hur. sen vaknade sophie men sag inte mig dar nere pa golvet. sen nasa gang hon vaknade sag hon mig och typ vackte mig och fragade mig ojag skulle sova dar, hon asgaravde.. iaf det va skit kul ni kanske inte fattar men det var en rolig syn iaf.

nar vi far igang varat internet hemma i huset sa skriver jag mer och lagger upp bilder. me jag maste ju hinna bli lite brun  forst ocksa.

nej nu tanke jag och sophie typ ta en drink nagonsans.
hoppas ni alla har de bra dar hemma.
puuuussss

hej då sverige!

ja nu är det dax. ska snart bege mig till elin aka. jonatan för att lämna hundarna sedan bär det iväg mot arlanda.
kan inte komma på så mycket mer att skriva. jag kommer sakna alla här hemma. även fast jag kommer ha det hur bra som helst så kommer jag sakna er. jag lovar...

nej nu stänger jag ner datan..

puss så länge <3

jag kommer fucki'n sakna er


+ alla andra...

overkligt bra

egentligen fattar jag inte att jag, om nästan exakt 24 timmar, kommer sitta på ett flyplan som lyfter från Arlanda och ca 10 timmar senare kommer att landa i bangkok, Thailand... DET är sjuukt!
jag känner mig inte ens förberedd. okej jag har typ packat det mesta men ändå. det känns så overkligt bra. att jag om typ, a jag vet inte hur många timmar, kommer ligga på stranden i den outhärdliga värmen medans ni som är i sverige fryser arslet av er med vinterjackan på liksom.

nej det är typ overkligt. 

samtidigt känns det också helt overkligt att jag går i skolan på arlandagymnasiet min sista dag imorgon. eller ja om allt nu blir som jag hoppas på så kommer jag börja på en ny skola direkt efter jullovet.


nej nu ska jag duscha, äta och typ det vanliga... kolla DC!

Ja, vi ska alla en gång dö

Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö
Men älskling, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö


my misstake

jag gjorde ett stort misstag. jag gjorde det ultimata mistaget att falla för mina vänners grupptryck. jag kastar inte skulden på någon annan. jag bestämde mig själv för att jag hellre ville gå med mina vänner på ett gymnasium nära mitt hem, där jag känner en trygghet. jag gjorde det misstaget själv och kan nu inte förstå hur jag kunde vara så dum.
att jag valde vänner framför mina studier och min framtid är sjukt. jag vet att det låter dumt men jag vet ju att jag ändå skulle haft er kvar. ni är ju mina vänner och jag vet at ni aldrig skulle svika, eftersom niär så sjukt underbara. men at jag trodde att jag skulle förlora er pga at jag skulle gå på en skola någon annanstans eller något annat program.

och iaf så har jag sjukt mycket ångest nu eftersom jag har kommit in i banorna om att byta skola eller eventuellt hoppa av och börja om tvåan efter sommaren. kan kan man jobba ett halvår och spara pengar.
någon som kan ge mig lite råd?

happy birthday bitch

nu är det typ exakt en timme och 15 minuter sen min repjuck fyllde 17 hela år. jag har varken haft tid eller lust at blogga idag. men ja här kommer det!


GRATTIS REBECCA SUNDBOM!



me loves you

the kooks


Svåra beslut..

Idag har jag varit på möte inne stan. Rättare sagt har jag varit på Jensen gymnasium. Jag funderar och har gjort det et bra tag på att byta skola. Jag vill så gärna göra det men jag är samtidigt rädd att jag inte kommer klara det. Ska jag lämna "tryggheten" på arlanda för att bege mig till stan varje dag och gå på en skola som verkligen såg ut och kändes som en riktig arbetsplats.. ja tanken är ju hur bra som helst, jag ill verkligen. men vågar jag?

jag har fram tills nästa vecka på mig att bestämma mig hur jag ska göra. skriv gärna vad ni tycker, jag har beslutsångest?!

fetto

jag mår dåligt, jag väger 8 kg för mycket. 8 KILO!!! hur fan ska jag bli av med 8 KILO på en vecka. jag menar vem fan vill se ut som största fettot på stranden i thailand? jag tror att träningskläderna åker med. har lagt upp en strategi om att springa och simma på morgonen och sen styrka på eftermiddagen. självklart kommer jag inte orka det varje dag men vissa dagar, jag måste ju iaf försöka.

okej 8 kilo ska vara borta när jag kommer hem från thailand. jag har fyra veckor på mig, allvaret kan börja.



nu ska jag ut och springa... 

långa vägar

både igår och idag har jag suttit och läst igenom mina gamla blogginlägg från typ slutet av förra året och i början av detta år. och jag blev verkligen inte positivt överraskad. var jag verkligen så splittrad? i typ var och varannat inlägg skrev jag att jag saknar någon människa, det verkar verkligen som om jag inte visste var jag hade mig själv. att jag var sjukt beroende av vissa människor. jag vet ju exakt vilka eler vilken människa det var och det är ingen som jag längre ser som min vän, inte ens som bekant. han lämnade djupa spår och det är inget jag är stolt över. att jag var så svag då och inte orkade kämpa emot. vad som än hände så fanns det en djup smärta där iaf. men jag har lyckats tagit mig vidare. och idagser jag mig själv som en stark person. eller starkare.


man ska inte låta dom förstöra ens liv. oavsett vilken sitts jag sätter mig i så kommer jag aldrig sätta mig i den sitsen igen. jag är för okänslig för det, tyvärr!


minnen från aprilhimlen

tänk... känn och tänk...
idag var första gången på hur länge som helst som jag tog fram min "medveten närvaro" cd. det var hur skönt som helst att lägga sig ner i sängen sätta på den 30 miuters långa meditations...grejen(?)
och bara lyssna och tänka sig in i meditationen...(?) ja nu tycker ni säkert att jag är helt knäpp, och ja på sätt och vis är jag det. med såhär är det. som många vet har jag et litet problem då jag kan svimma typ när som helst. jag fick då tipset av en "vän" att vara med på en stresshanteringskurs. då fick man denna cd-skiva. och tro mig den har inte använts ofta med ni ska bara veta hur skönt det är att bara ligga där och tänka och göra de saker som sägs.

10...

tio dagar kvar,


ta mig till kärlek


det är så jag vill se det.


FE B

företagsekonomi... suck! så sjuuukt tråkigt. våran lärare står och snackar fortfarande. det har han gjort i snart två timmar. så jävla tråkigt. sen är det matteprvo. ännu jobbigare. har inte pluggat särsklit mycket och har varit borta en hel del.

nej jag blir så sur. idag ska jag också vara på valstaskolan kl 13.00 för att hålla i en föreläsning med några andra ungdomar från sigtuna kommun. vi ska föreläsa om våran "hudiksvallresa" vi gjorde för ett tag sedan.
jag som verkligen tycker det är jobbigt att prata inför större grupper.

aja nu säger han att vi måste lyssna... suck!!

RSS 2.0