Det går bra nu!

Har jobbat hela helgen och det har gått super. Kändes bra att kunna gå ut i går och vara nykter och köra bil hem och kunna ta sig till jobbet och vara pigg och fräsch.
Nu blir det en dusch och sen Solsidan och senare Wallander :D Det är det man längtar till hela veckan, Söndagsmyset!

Bjuder på en extremt nice bild på mig, har min nya AP snygga kofta på mig som komemr bli awesome till ett par boots och en klänning i sommar! REA var den på också..

Nej nu blir det duschen!
pusshej <3


if i saw you in heaven..

.

"För jag är ett sånt fint barn"

Även fast jag inte vill vara med längre så kan jag inte sluta vara glad över att äntligen är lön imorgon. Har ju väntat på detta så otroligt jävla länge nu. Och det som gör det ännu lite bättre är att jag är ledig i tre hela dagar nu. Kan ju inte bli bttre, och nu när jag är ledig ska jag faktiskt bara göra saker som jag tycker är kul, jag ska unna mig tre dagars ren jävla njutning av att typ.. fixa mina ögonbryn och fransar, jag ska träna, shoppa och ta ett bad eler nått. Helt enkelt bara take a chill'pill!

Och även fast jag inte vill vara med längre så finns det saker som gör mig lite glad, igår var ju en helevtesdag, men idag har jag inställningen att allt någon gång kommer ordna sig, eller ja man får ju hoppas på det iaf.

Nej back to work!

Pusshej <3

Ibland vill jag inte vara med..

När tårarna rinner ned för kinderna och de fryser till is av kylan, ja då vet man att det är riktigt kallt ute och att någonting är väldigt fel. Vem utsätter sig för att ha istappar nedanför ögonen..?

Idag gjorde jag det iaf, och jag behövde det. För ibland vill man inte vara med på livets spelregler, och idag va en dag då jag inte ville det. Idag var en sån dag som jag behövde få vara 5 år igen och gråta för ingenting.

Jag känner mig som en sommarkatt som fått en käftsmäll rakt ut i den kalla natten!

tummen upp för en ny vecka




kanske ska sova och vakna pigg imorgon 05:00!


ska jag röka vill jag göra det med dig...

jag sitter här... lite halv död efter några få timmars jobb... ja det blev inte mer än typ 4-5 timmars jobb idag. det va skönt, men ändå är jag så trött.
jag har hunnit tänka mycket idag. jag har tänkt på att jag inte vill leva det liv jag gör, jag vill göra något med mitt liv, jag börjar helt enkelt bli rastlös. jag har funderat på vad jag sak göra men än så länge har jag endast kommit fram till att jag är en ung kvinna i mina bästa år och jag kan tamejfan göra vad jag vill med det. "det" är allstå det jag kallar liv.

ska jag resa jorden runt, hälsa på eskimåerna på nordpolen, hoppa fallskärm, bli bodybuilder, plugga, resa till afrika för voulontärarbete, flytta till mitt älskade GBG och jobba, rensa fick i norge, läsa finska i finland, au pair arbeta i USA eller kanske är det meningen att jag ska stanna där jag är?

det finns en hel uppsjö av saker man kan hitta på att göra och det finns flera saker som jag skulle kunna tänka mig att göra till min verklighet, frågan är väl mer hur jag ska välja, vad ajg ska välja och hur jag ska göra för att få det avklarat!

nej jag får allt ta en funderare coh kika runt lite här i dumburken..

för om jag ska röka så vill jag göra det med dig...?

hästdag!

Gash!!! Nu har man befunnit sig på jobbet i en timme! Att veta att man har världens jobbigaste dag framför mig är inge kul. Jag skulle vilja att man kunde spola fram tiden. Bara några timmar liksom! Men men, idag blir det iaf jobb mellan 06.00-19.30. Känns iofs bra för min ekonomi oh min kommande Londonresa :) Längtar såå mycket.

Nej nu känns det som om jag ska sluta ordbajsa. Positivt är det iaf att jag får jobba med Carola idag från 10.00.

Hejpa!!

RSS 2.0