sjuukt otaggad

jag blir mer och mer otaggad på livet för varje dag som går känns det som. jag blir irriterad och trött på allt som kommer i min väg. och jag förstår inte hur folk tänker om dom inte tänker sosm jag vill att dom ska tänka(ganska egoistiskt) men what? jag kommer inte orka en vecka till i skolan och det känns ju hopplöst efter som jag redan är skoltrött efter att bara ha gått en vecka. och tanken på tyska lektionerna gör mig sjuukt deprimerad. skönt är det ju iaf att jag sliper tisdagens lektion. har elevrådsutbildning som iofs ska blki rätt roligt eftersom det är det enda jag brinner för i skolan. ganska sjuukt? ...

jag kan fortsätta hur länge som helst med att skriva tråkiga saker men jag väljer att sluta, jag vill hellre falla in i en djup sömn och aldrig mera vakna. kanske inte känns lika mycket då.

seriöst snack i staden;

jag är fett seriös ikväll,
katja hälsar
becca slår en drill
ankan är inne i en seriös diskussion

good luck people!
peace out....

dagens hunk(ar);


Ankan och becca



bambo banger

sitter och lyssnar på massa hetsmusik som man blir otroligt taggad av. skööönt!
har sovmorgon idag, börjar halv elva. gick upp typ halv åtta för att gå en liten promenix medhundarna och sen mellan halv nio och tio över nio tränade jag bodde med git, gick hur bra som helst, jag är otoligt taggad just nu. på allt , det spelar ingen roll vad.. jag är bara så otoligt taggad!

nej jag har inget liv som sitter här och bloggar om sånna saker som läsarna inte bryr sig ett skit om. nu ska jag typ skaffa mig ett liv, ett taggat liv vill säga!!!

Ankan gör mig så glad...

ja så är det verkligen. jag vill absolut inte att någon utav mina andra underbara blir ledsna i ögonen bara för att jag just nämner ankan som en underbar vän. alla ni andra är också underbara. men alltid när jag smsar, pratar i telefon eller träffar min älskade ankan så blir jag så otroligt glad. jag blir på så bra humör. hon är en sån bra människa. alltid lika stört rolig och får en annan att inte känna sig så dum iaf, hihi!
nej med seriöst, jag är glad att vi funnit varandra igen och att det känns bra, för det gör det iaf för mig. det känns otroligt bra. och att becca finns med i bilden igen gör mig också jätte jätte glad. lite ledsen blev man ju allt när vi gled isär i nian. men ni betyder mycket tjejer och det gör ala ni andra också. (det kommer säkert ett inlägg om er också ska ni se, hihi)

och tillsist vill jag säga; imorn sjävlar!!! ankan och jag är tagade som satan!

tänk vad musik kan väcka känslor!

jag var på mitt nästan bästa humör idag när jag anläne i hemmet. säger man så?? aja what ever. men allt man behöver göra är ju att koppla in ipoden i högtalarna och sätta på någon lite halv känslosam låt och så börjar man tänka på saker som man inte borde tänka på.
saker som tex min otoligt konstiga sommar.
det känns som om jag hunnit med tusentals saker men när jag sedan ska komma på någon speciellt så blir tankarna bara suddiga för det enda saken jag komemr på är helt klart inte beredd att skrivas i bloggen. nej inte ens att uttalas om.
men samtidigt när jag tänker på det så är det inte något jag är ledsen över. nej snarare något jag är stolt och glad över. jag har ju gjort ett val, och valet bestod utav två möjligheter, antingen lever jag ett liv som alla andra eller så gör  jag det inte. och självklart smart och spontan som jag är valde jag det sistnämnda alternativet. självklart skiter jag i vem eller vad någon utalar om mig. det är ju mitt liv och det är jag som lever det. och just det är det jag är stolt över. att jag efter allt som hänt från när jag började sjuan kan sträcka på ryggen och gå med näsan upp i vädret och känna mig stolt över något som jag valt att göra som får mig att må så fruktansvärt bra.

jag älskar mig själv helt enkelt, för vem fan annars ska jag älska?


en spårad dag;

ja vad annars? en dag med mig för det första, den kan inte bli annat än väldigt spårad och sen när man har elin med sig vid sin sida. då blir det gaalet! jag blev upphämtad av elin och emmanuel i elins nya bil efter skolan. gryymt! skjutsade ner emmanuel till stationen och sen begav vi oss hem till elin för att fixa en cd skiva till bilen och sen ragga oss fram ändå till väsby centrum. där skulle jag kika på ett par byxor som jag sedan fick köpta av min käre mor. sen "köpte" jag och elin lite underkläder. det är så skönt att sådant kan vara vääldigt billigt ibland. när man har tur, "blink blink"

sen var vi sjukt hungriga så vi begav oss till elins place, svullade i oss lasange, oj jag glömde, hennes mammas gooooda lasagne! väldigt viktigt.
sen svullade vi oss en annanas, as always!
och tiggade åt mig skjuts hem gjorde jag också, men du fick ju trots allt ett kinderägg på köpet!!!!


älskling du gör mina dagar! du är underbar <3


jag föddes, jag levde, jag dog

det är ju verkligen så det är.
så sjukt trött på allt idag.
ska tamejfan springa någonstans långt bort där ingen kan hitta mig och där jag aldrig hittar hem igen.
ja det ska bli mitt nya uppdrag.

det ända som höll mig upp är ändå ett minne blott
det är snart borta och kommer aldirg mer tillbaka.
måste hitta ett nytt sätt, ett nytt levende!



fuck it;

dagens hunk;



Miley Cyrus / Hannah Montana



budskapet levererat;

Look at me here I am
I'm givin all of my lovin' every day of my life to you
All you see can be yours
If you show me you love me just one little hint will do
And I know,
I give too much and there is much I sacrifice
But I've got all the reasons
when I look into your eyes
I know I love you even though I shouldn't and you should know
I've tried to stop
You've got that somethin'
Gives me that feelin'
Gives me that freaky vibe
You've got that something that makes me feel so fine
Makes it worth waiting until the day that you will be mine, all mine
You decide take your time
I just want you to know that I'll always be here for you
My friends keep tellin' me:
you've gotta let go!
They say I'm too good for you and maybe that is true
But I just keep on lovin' you the way I did before
And you should know I've tried to stop

jag vill...

jag vill känna din närhet,
snälla jag vill så gärna känna din närhet.
här och nu och föralltid.

varför kan jag inte förstå att jag alltid kommer känna mig iskall?

dagens hunk;


Nicole Richie



söndagsångest

som vanliogt på söndagar känner jag en viss ångest.
skolan startar ju på riktigt imorgon (enligt schema)
dagen börjar med typ företagsekonomi tror jag och det har jag ju aldrig haft förut, så det blir en heöt ny upplevelse med en ny lärarre.

idag har jag jobbat typ hela dagen eller ja från 13.00 till 21.00.
nu har jag sjuknt ont i fötterna och ryggen och ska hoppa in i duschen och sen fixa lite med blocken till skolan.

sen är det sova som gäller så jag orkar upp imorn.
puss puss

dagens hunk;


Håkan Hellström, ett levade bevis på att mirakel finns..



sliten..?

inte sovit mycket
spining med ola och pao
jobba


kan det bli värre. sömnen blev ju inte utnyttjad inatt.
och att cykla och sjung för full hals är ingen bra matchning.
och jobba, herre gud!!!!!!


imorn hoppas jag på en lugn dag, det beror ju helt på vädret om jg behöver jobba. men helst av allt skulle jag vilja ligga hemma i soffan och bara tänka på mig själv. det var löänge sen sist jag gjorde det. det behövs verkligenibland. därför ska jag sova nu. sjuukt trött. helt otaggad!
natti natti!!


dagens hunk;


Sophie Sundström min kära sis!



jobba?? NOOOOOOT!

JAG SLIPPER JOBBA IDAG PGA DET "DÅLIGA" VÄDRET!!!!
JAG SÄGER BARA AKTA ER FÖR MIG IKVÄLL, JAG SKA TILL MALIN OCH DÄR VET MAN ALDRIG VAD SOM HÄNDER!
PUSS PÅ ER!!!!!!!!!!!!!!!!

jag behöver älta mina "problem"..?

ojojoj vad roligt det blev alldles nyss. en liten tabbe på en liten grusväg. what ever?

nej men jag kom på en sak. desto mer man tänker desto mer saker kommer man ju på att man vill berätta för folk eller ha hjälp med. men finns det någon som är beredd att lyssna. jag menar det är inte lite man kommer på att man vill prata om när man är ute och går helt själv minst en timme om dagen. tankarna flyger ju runt i huvudet på mig när jag spatserar runt här ute på vägarna i odensala.
och det värsta av allt är ju att jag hade en sådan bra vän en gång i tiden eller ja det var inte så länge sedan. han lysssnade verklkigen på vad man ville säga och vad jag hade att berätta med vart tog han vägen?
han hade ju sådana bra råd och fick mig alltid på bra humör.
ska jag behöva leta upp någon ny sådan underbar människa?

aja det tål att tänkas på, kanske får ha en liten audition här ute på landet..
sätta upp lappar på ica nere i märsta där huvudrubriken lyder "hjälp therese med sina värdsliga problem"
för är det verkligen problem? nej faktiskt inte, det är bara saker jag vill få ur mig. saker som jag verkligen inte kan ha för mig själv.

saker som jag ändå är stolt över...





jag vill att du ska veta att jag tänker på dig!
du din underbart förbjudna människa!

känslan är som att vara hög dagen lång

vad är det som fattas? ingenting...
jag har precis kommit underfund med att jag har haft en toppensommar. jag har bara varit hemma förutom en vecka då. annars har jag bara varit hemma och jobbat lite nu i slutet.
men vet ni en till sak? jag känner mig så jävla nöjd. jag har bara gjort saker som jag själv har velat göra. och endel saker som jag bara har varit modig för att göra. och endel saker som egentligen är helt sjuka.
jag har bara varit som jag har velat vara.

och nu såhär i efterhand så känns det så otroligt skönt, men ändå så himmla tråkigt. jag tycker tiden går alldeles för fort. men tur är väl et nu när man återvänt till skolan. förr fy i helvete vilka planer jag har när skolan slutat.

thai i tre månader står först på min lista, det är bara ett måste.
sen göteborg. tänk va härligt att flytta ifrån den här hålan. visst att man har växt upp här och hatft jävligt kul på vägen, det är det ingen tvivel på men tänk känslan när man flyttar, det ska bli sååå skönt!
sen massor av saker som ännu inte är helt genomtänkta som kanske är dumt att nämna i bloggen.




angående mitt inlägg imorse så känner jag mig fortfarande känslomässigt handikappad. jag vet inte riktigt vad det är jag känner för känslor. förutom det här med att jag vill att skolan ska ta slut så fort som möjligt så är det såå otroligt mycket mer jag vill ska hända i mitt liv. men allt blir ju inte riktigt som planerat. man lkan inte alltid få som jag vill har jag märkt. men jag hoppas iaf att det löser sig på bästa sätt.

nej nu ska jag sova någon timme eller två sen drar jag mig mot sigtuna och jobbet!
pusshej <3

har jag vaknat?

njjeeee, eller frågan är väl snarare om jag vill vakna?
vakna upp ur mitt ide där jag krupit ner i.

igår när jag gick och la mig kunde jag inte somna.
jag hade så mycket jag ville sätta mig och skriva i bloggen.
nu när jag inte skrivit på så länge och låg och tänkte på
allt som man kan tänka på så välde känslorna fram.
jag vill skriva om hur arg,glad,ledsen, ja överhuvudtaget
så ville jag skriva om allt jag kände och jag kände så
mycket känslor att jag inte ens vet om jag skulle fått fram
något.

nu ska jag iväg till skolan och göra lite nytta. slutar halv
fyra idag och börjar jobba kl 18 så det blir ganska tajt
idag. får se om jag hinner sätta mig ner och kanske
skriva lite om hur jag känner mig idag istället.

puss på er!












dead as hell

jag har dööt, och likaså min blogg...
kommer igen igen när jag orkar..

kanske ikväll kanske imorn eller om ett halvår!


jag var fan inte frisk igår..

nej just det. precis som jag skriver i rubriken så var det. vem fan sätter sig på en moppe kl 12 på natten och kör till väsby?
inte likt mig, eller jo det är det ju iofs eftersom det är en galen grej så är det likt mig, eftersom jag alltid gör galna grejjer.
det hemska var att jag inte hade en aning om vart karln som jag skulle till bode och när jag kommer fram där jag skulle stanna och ringa katja så upptäcker jag att min mobil är borta!!! jag fick panik och började gråta, kastade ut alla mina grejjer på gatan i regnet. heeelt gaaalet! men klantig som jag är så hade jag gömt mobilen i tröjfickan. och jag hade min fina stekigt nya jacka på mig över så det var liiiite svårt att hita in liksom ;)

aja trött som fan är jag idag iaf. kom hem efter en halvtimmes moppetur från väsby. då var väl klockan ca 4. och efter 3 timmars sömn var det bara kliva i skorna och traska ut med hundarna.

så mycket hade jag att säga!!

ett v eller ett hjärta?

idag fick jag en chock!!!!!
ankan vissade mig och katja en väldigt underlig sak?! hur lyckas hon?
men det viktiga är att jag älskar henne ändå...! <3


jag luktar stekos i håret och är på fest i väsby...? det går fan inte ihop...
NEJ helt enkelt.

och förstår ni då vilken "rolig" fest jag är på om jag står och bloggar på fest???


nejj det funkar inte.. helt enkelt inte??!!!

jag saknar min ELIN!! min egna ryss. min egna liksom.
måste se henne nu nu nu!!

och så jobbade jag med jossan idag, det var ruuuligt! vi körde movesen till "bag in da box" med skurmoppen.
i två timmar städade vi idag, riktigt pain in the ass!!!

men men nu ska jag tagga till, kanske ta min moppe och åka min väg till odensala, mitt odensala.. mitt hem och mitt allt.

nej nu börjar det gå för långt...
pusshej! <3

dagens hunk(ar)


Victoria och David Beckham





tisdag

vaknade med en fruktansvärd huvudvärk och ångest över skolan imorse. visst det är ju mer än en vecka kvar men det kryper ändå inom mig för jag vill verkligen inte.

idag blir det iaf jobba hela dagen. börjar om ca 2 timmar och slutar 23 ikväll. lång dag.
men det klara jag nog, får knarka kaffe hela dagen.


nej nu måste jag börja dra mig mot duschen.
hörs ikväll. kanske lägger in en dagens hunk innan jag drar till jobbet.
puss

dagens hunk

Ebba Asp



lunch a la sis

idag blev det tidig morgonpromenad med hundarna.
skönt i solskenet.

sen kikade jag på wicker man, en film med cage. hyffsat bra.
tog ett tag innan man fattade det hela liksom.

sen blev det lunch med sis. blev en foccatia på brödboden. mumma!!!!


nu sitter jag och bloggar hemma hos sis i hennes hyffsat nya lägenhet. mysigt!

snartska jag nog ta och dra mig hemmåt.
tjoohej!

dagens hunk

Josef Fares som spelar Josef i filmen LEO



LEO

LEO..... har någon sett någon så känslosam film. jag tror jag grät igenom nästan hela filmen.
Och tänk att det kan bli sådär, på riktigt. Man måste vara försiktig. Tänk på kvällen när man är ute själv, vad mycket det är som kan hända. Det kan hända saker som förändrar hela ens liv.
En riktigt bra film iaf måste jag säga.




Igår blev det inga inlägg, hade mycket at göra... Eller egentligen var jag bara hemma hos elin till typ halv ett sen ringde chefen och frågade om jag kunde börj 14 istället för 18. Och självklart, snäll som man är så ställer man alltid upp.


slut!


dagens hunk;

ja ja jag vet att  "dagens hunk" är kattens thing liksom! men jag kände liksom för att kanske börja med det. om det går för sig. om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog kanske inte lägga in "dagens hunk" varje dag, men liksom nån gång ibland när jag känner för det.

idag går iaf titeln till ingen mindre än; 
  
                                                           Katja Lövstrand


yess....

yess box, klart jag menade dig Elin älskling!!!

you again?... never!

jag har tamejfasiken bestämt mig!

aldrig mera... du!

nej och jag vet vem eller rättare sagt vilka som ska hjälpa mig! jag har ju mina underbara vänner. eller ja några av dom ska iaf få hjälpa mig. Katja du är akndidat nummer 1. hjälp mig! Elin du är kandidat nummer 2. hjälp mig! Ebba är kandidat nummer 3 och Jonte är kandidat nummer 4. ni måste hjälpa mig!

jag har bestämt mig, och jag brukar kunna hålla mig till det jag betämmer mig för men om jag nu kanske skulle få något jävla sneslag så måste ni hjälpa mig. LOVA!!!!

jag vet att ni ställer upp, eller ja hoppas iaf på det!

ähh skit i det här nu. nu vet ni! jag har gjort ett val. jag vill inte tillbaka till fällan, till skiten!

bara för att du är du...?

din röst, din varma röst som var en aning sliten.
gash, jag tappade nästan andan.
jag kom inte ihåg att det kändes just såhär, just den här känslan hade jag glömt bort.





jag vet att några eller någon kanske, av mina läsare kanske vet vad det här handlar om.
sån är jag, jag vet... lite smått galen!
men jag lever mitt liv, tar dagen som den kommer och kanske inte riktigt tänker innan jag gör saker.
that's me right?

Insomnia


Sidney White


du är pinsam

du knullar indiefittor och sprider rykten om dig själv. (ursäkta ordvalet)




jag skäms inte, du är bara så äcklig!

regn och rusk..

idag regnar det.
det är tisdag och det regnar.
det är tisdag jag är ledig och det regnar.
jag vill åka och sola.
jag vill åka och sola men jag har ingen moppe.


idag blir det nog en dag för skärgårdsdoktorn.
ska nog ringa elin nu, tvinga hit henne.

nej nu är jag allt för lam.
pusshej!

coolaste katten i det långa landet falukorv


jag ramlar och håller andan lite till

ibland förstår jag mig inte på mig själv.
jag behöver dig, men varför då?
hur kan du ha väckt mina känslor på så kort tid?
jag är glad fö att jag saknar dig.
jag är glad för att du finns.
jag är glad för att du saknar mig.

jag är glad för att du snart kommer hem!






du kom i precis rätt tid. du dök upp som skickad från där uppifrån.
jag tror änglarna vakar över mig och ser när jag är ute på villovägar.
för det var det jag var.
gjorde saker som jag egentligen inte förstod mig på.
jag gjorde saker som änglarna inte ville att jag skulle göra.
det var därför dom skickade dig, min ängel!


jag är inte skyldig nån nått



rubrik

Idag är det mulet.
Idag är det mulet och jag ska jobba
Kanske ganska skönt eftersom det kanske inte är lika mycket folk.
Det är måndag och mulet.


Suck det här är ju bara för tråkigt!


kärlek är ett brev skickad tusen gånger

jag vill tänka tillbaka på våran tid tillsammans.
jag vill känna din kropp intill min.
jag vill veta att du älskar mig.
jag vill känna dina läppar.
jag vill känna ditt leende lysa av lycka.

varför kan det inte bara vara så i verkligeheten?
men kanske, kanske så finns du där. inom honom. längst in, någonstans. kanske du förstår det jag har försögt säga. kan poletten snart faller på plats.
en gång gjorde jag ett försök. men du missförtod mig och det glömdes genast bort.

förlåt mig, förlåt för jag inte har något samvete, förlåt för att det blev som det blev...

don't orking äny måre

har inte lust. nej. inte med någnting. vädret luktar kiss och jag äter mig fet. har inte lust med någonting. har verkligen ingen lust allt att jobba imorn. när vädret är såhär vill jag bara inte.
ikväll skulle ju jag spåra hos jossan, men vad fan hände? jo jag orkar inte. ingenting orkar jag. ingen lust alls.
fan för mig, fan för vädret och fan för alltihop.

har bara lust att ligga i min nya soffa äta mig fet och kolla på nån ruskigt dålig film och bara tycka att livet är piss för det är just det det är idag.
perioder ni vet.

imorn mår jag kanske bättre, hope so!

RSS 2.0