Rest In Peace

Fixus Chain Reaction - Bosse
20050407 - 20100326



Jag trodde inte det var sant. Det jag fick höra, för just nu är ingenting verklighet. Ingenting känns verkligt och någonstans hoppas man att man ska vakna upp ur denna marddrömm.
Det som inte fick hända, hände. Snart fyllda fem år och i sina bästa dagar. Våran älskade Bosse har lämnat oss för att resa vidare och fortsätta leva i hundhimmlen.


<3



Rest in Peace Bosse, du kommer alltid finnas kvar i våra hjärtan. Du var är och förblir oerhört älskad.
Vi ses i Nangijala! <3




brudkärlek <3


pillelin

ank the tank

jonte

clara

lilla bec

katten

andyy


måndagsschlager..

visst skulle jag behöva pluggat idag. men nej så blev det inte riktigt. efter en rent ut sagt kaosartad morgon, bestående av bussar i diket, och cp chufförer från sl som inte kan hitta gaspedalen på bilen (jag som inte ens har körtkort vet vart det sitter, kom jag till skolan med det sämsta humöret. därav blev jag inte långvarig där. bestämde mig för att ta mig hemåt med katja och chilla lite. vi drog en burger på donken och inföskaffade lite cola och kladdkaka (mitt nya beroende, farligt). sen kollade vi lite på livet är en schlager efter katjas hemgång gick jag en lång romenad me hundarna, träffade filip ute i skogen också... eller ja utanför hans hus fast det ligger ju i skogen här där vi bor, vi snackade lite om skivan som äger rum på onsdag mm. sen gick jag hem och ligger nu och dricker cola (kommer inte kunna sova inatt) och kollar på petra medes show! 

face to face

att säga en sak till en manniska face to face är det bästa som finns. oavsett om det är något bra eller dåligt man har att komma med. men tänk er självla känslan, eller tänk er den här reklamen då en kille är först med att skriva puss i ett sms och sen tänker ni er den känslan gånger tusen. är det inte helt fantastiskt med människor som vågar säga vad man tycker och tänker face to face.




annat är det med människor som inte säger vad man tycker och känner utan istället skickar ett sms, ringer eller ännu värre skriver ett blogginlägg.








nu tror ni säkert att jag har gjort detsamma... men nej jag har redan tagit det snack jag vill ha med ersonen i fråga och jag hoppas att han fattar att den här iken är till honom också...




är det här sexfilmer eller filmer med mycket sex i?



<3


diskussion/debatt

nervös... sitter och väntar på min lektion som börjar om 15 min. ska medverka i en diskussion/debatt om idrottsfrågor, vilket iofs är ganska kul men jag känner mig dock inte förberedd.

har haft prov i int. ek idag också. hade pluggat typ totalt 40 min till det provet men det kändes ganksa bra ändå. får väl se sen om magkänslan har rätt.

smell yah later!

shopaholic

det kliar i mina fingrar! fick hem h&m´s katalog idag och jag ville i princip ha (i snitt) två saker från varje sida. kul att mitt konto kanske inte tillåter det. satt och kollade på nellys hemsida också... massooooor av snygga klänningar där också. man kan ju alltid hoppas att man vinner på lotto eller nått.
det sägs ju att; plötsligt händer det!


måndagsmys!

jag har haft en mysig måndag eftermiddag...
otroligt mysigt sällskap...
länge sen jag var såhär fridfull och lugn...
livet leker...

utan böner är det kanske trots allt någon som vakar över mig!


ska jag kanske dricka en kopp té?
jatack!

för snart kanske jag vänder om och går min väg...?


man kan inte annat än att älska dom.


religion..

jag orkar inte med mig själv längre, hur ska jag kunna skriva ett arbete om människosyn och gudbild när jag inte ens fattar vad det står i boken?
och det enda jag villgöra är att sova?

jag är trött men... fasiken vad glad jag är.. man ska inte vara bitter!


skadeglädjen är den sanna glädjen...


jag trodde jag såg i syne för ett tag.

söndagsjobb påvåfflan blev det idag. var lite nervös innan eftersom det var sjukt länge sen jag jobbade där. men chefen försäkrade mig om att jag kunde allt i sömnen (eftersom jag är så jävla grym, tihi!) dagen gick iallfall super.



jag ville skratta, jag ville bli glad.
för ett tag såg jag i syne.
det enda jag såg var en tunnel med ljuset i fronten.
jag älskade det.
för det enda jag ville var att vara glad.


men jag kanske blev lurad än en gång, eller? jag fattar ingenting!


solsken, happyface!

vaknade upp med en jäkla halsont, hatar när man känner att man inte kan andas och det skär i halsen såfort man sväljer. men duktig som jag är är jag uppe ändå och snart påväg till skolan (om jag ska vara ärlig så skulle jag lätt legat kvar i sängen om det inte vore för min gigantiska frånvaro innan sportlovet).



men trots allt så skinner solen ute och det börjar kanske lukta lite vår i luften...
hapyface! 
usch vad jag längtar nu. fasen!

tonight is the night to let it go!

trots allt så är allt bara en illusion,
en illusion av verkligheten.
jag tror på mig själv,
för jag är den enda som vet vad min illusion av verkligheten består av.
trots allt så kanske allt är som i matrix...
vem vet snart kanske jag inser att jag är den utvalde som det snart är dags för. 

ingen vet förutom jag,
för jag är den enda som vet hur min illusion av verkligheten ser ut. 


game over!

sportlovet är slut och jag är helt färdig i skallen. tröttar än såhär har jag nog aldrig varit. att ta sig upp ur sängen imorn kommer bli en lätt match, trots allt, med tanke på vad som händer imorn... det är ju imorn det smäller! plus att jag kommer åka till skolan på eftermiddagen och få träffa mina underbara mates! usch vad jag har saknat dom under lovet. men imorn blir det vårat älskade woken till lunch och sen tre lektioner i skolan. låter som en helt okej dag iaf.

kom just på att detta kommer bli en väldigt bra vecka. först kommer en väldigt rolig sak ske imorn kl 11.00 och sen på tisdag kommer ju också en rolig sak ske som bäddar för en ännu roligare sak som händer på onsdag.. hapyface :)

jaja nu ska jag sluta skriva, sluta dricka cola och skaffa mig ett liv. sova typ. peace out!



bjuder på en bild från igårkväll... fråga mig inte vad vi gör!


En timbalandkänga.


Angelica Lindstedt 19 år!


känns det patetiskt om jag också skriver ett brud-inlägg?

hade ni varit små som hamstrar hade ni fått bo i en bur och springa i ett sånt där hjul som hamstrar gör, buren hade stått inne på mitt rum och jag hade matat er varje dag.
kan hamstrar äta pizza och donken och sånt?




ni skulle vara mina hamstrar för evigt!
nu har jag iaf turen att ha er som mina älkade vänner, det tackar jag herre jehova för!
I love you <3


ett smakprov!


ett smakprov av min nya lya... det här kommer bli så jävla bra!


snyggt skit

'

du ger mig styrka!


nakenlekar...



Jag döör!


är verkligheten alltid lika blind?

idag är jag glad :) ett riktigt happyface. jag vet egentligen inte varför. jag har inte direkt några roliga händelser att se fram emot förutom sportlov, tillexempel så har jag hela huset att städa idag, och en massa jobb under sportlovet. kanske inte det roligaste, nej. men jag är glad ändå. varför vet jag inte. kanske för att jag pumpar hög musik (läs: HÅKAN HELLSTRÖM). eller är det kanske för att det snöar, nej skulle inte tro det, jag är ju så sjukt trött på snön.

eller kanske är jag glad för att jag fick sova ut hur länge jag ville idag. lyxade till mig med att gå upp kl halv ett. det är sjukt olikt mig!

eller kanske är jag glad för att livet är allt för kort för att ha tråkigt, kanske är det stoltheten som växer inom mig för att jag är en så jävla fantastisk människa... okej jag ska inte få storhetsvansinne.

jag ska helt enkelt hålla tyst och tänka på verkligheten, och det jag lever i!

dags för städning, hejpa <3

RSS 2.0