liten update from kokainparadiset!

hej hej och hallo :)
här har det inte hänt särskillt mycket förutom två dagars shopping i bkk. åt en kycklingburgare på KFC och sen blev jag magsjuk, men det är sånt som händer. men nu är jag bra igen. typ..
idag har vi solat, och badat. ska snart käka lite mat sen bli det väl kanske någon film. eller något. både jag och elin är sjukt trötta. hela tiden typ. lite jobbigt. men nu går elin på kokain eller något för hon är sjukt konstig. 
men oroa dig in marran, hon har det bra... :D

pusspuss hej och hå! hur fan ska detta gå!


bjuder på en bild från julafton!


kalle eller oc?

god jul.. eller nått. vi har precis varit på julfest.. thaijulfesst dock, med eldshow och thaikaroke :) lite annorlunda men riktigt ruuligt faktiskt, dom sjunger ju inte direkt bra med ändå.
elefantridning och drink vid poolen har det också blivit. imorn blir det shopping i bkk. där lär man ju kanske hitta något roligt.

nu blir det ännu mer OC, hur var kalle btw?

backpackers... eller nått..?

äntligen tillbaka i huset, med en skön säng och fräsht överallt. det är nämnligen så att jag, elin och robin skulle ut och backpacka lite.. vi tog oss över till koh samet där vi skulle tillbringa två dagar.. alltså en natt. elin backpacker med en skinväska på armen och det första hon säger när hon kommer in i rummet som robin så snällt hade fixat säger hon; "therese, kan man sitta på sängen? (efter att jag svarat lägger hon fint ut sin strandsarong på sängen och sätter sig)." när hon sitter på sängen får hon syn å något som hon tror är täcket och frågar; "therese, är det där täcket? (efter at jag svarat är hon tyst...).
 
ja, så va det iaf å våran lilla resa, roligt var det. men nu ä viäntligen tillbaka. tillbaka till paradiset... jag och elin har varit å massage idag också. vilket var jävligt skönt. vi fick te också.. vilket va mindre skönt, då det smakade som havre. men vi svepte i oss det ändå.

nej nu ska elin få kolla sin ansiktsbok sen ska vi sova. imorn är det julafton och då vankas det elefantridning... (ska detta bli en ny tradition kommer jag älska julen framöver).

god natt och god jul! 

vi har de bra...










jag tror de spökar..

klockan är nu ca 06.30 här i thailand. och nej fråa mig inte varför jag är vaken, kanske är det för att jag börjar bli frisk och har sovit alldeles för mycket. 

iallafall så har jag legat vaken i typ en och en halv timme nu och gav helt enkelt upp, jag kunde inte ligga kvar i sängen och hosta, vrida på mig och sucka.. så nu ligger jag här helt enkelt i den sköna soffan och kollar runt lite på fb och ja du vet.. läser alla möjliga olika bloggar. 

men sen ligger jag också och tänker på ifall det spökar här i vårat hus. jag ligger i vardagsrummet när helt enkelt spotlightsen i taket blinkar till två gånger... och sen efter typ en kvart blinkar dom till igen.. wierd! 
sen börjar pappa snacka i sömnen som vanligt, men det är ju bara normalt, ingeting att bli rädd för direkt.

det börjar iallafall ljusna här utanför fönstren ser jag. men jag får väl vänta någon timme till annan det blir frukost på det här bygget!

over and out! 

thailand...

hej alla underbara människor där hemma.
äntligen är vi här framme.. eller okej vi kom ju fram igår, men jag har oturen på min sida :( har gått och blivit sjuk. och inte lite heller. har feber och kan knat röra på mig. elin och robin stackrecis ut till poolen, och själv ligger jag bänkad framför tv:n och kollar på mysteriet på greveholm, hur mysigt som helst såhär på julen.
mamma och pappa har tagit en sväng till "city", för att handla frukt och medicin till mig. ska tydligen finnas en dundermeicin som man blir frisk av på en gång :) man börjar ju längta lite smått till att gå till stranden eller ligga vi poolen. 

nej nu ska jag fixa iordning något att tugga på och fortsätta kolla filmen.
pusspuss på er där hemma.

 


som vi har väntat..

imorgon.. äntligen händer det! nu har jag väntat som en toka hur länge som helst, och imorgon är det äntligen dags att flyga upp i luften för att sedan landa vid varma bredgrader :) 
Jag började packa idag.. hmm, jag kom fram till att jag hatar att packa. jag vet liksom inte vad jag ska ta me mig och hur jag än gör för att ta med så lite som möjligt blir det ändå för mycket, suck! 

jaja, nu kanske man ska göra sig nyttig och fortsätta packa... eller nått! 

 
kanske åker paljettkläning med och får pryda mig på nyårsafton?!


...ängel


snyggt skit







ibland kan man drömma sig bort!


2009.12.15

tänk att jag gick in i min skola för alra sisa gången detta året. helt sjukt. nu har jag en sketen termin at ta mig igenom sen är det hej då skola, hej nya underbara liv! det ska bli ett grymt år, 2010... lite sjukt är det. som mormor sa igår, tänk att våran lilla prinsessa har vuxit up och blivit så stor. och det är just det jag har gjort, även fast jag känner mig som om jag vore 5 vissa dagar och inte ens kan klä på mig själv på morgonen.
iallafall, snart är det slut, slut på det här skit livet. tänk att vakna upp och känna att man aldrig mer ska gå till skolan, iallafall inte den gamla vanliga skolan.
för visst har jag planer efter skolan, jobb har jag ju redan, iallafall en säsong till... sen.... drar jag. ja vem vet vart jag hamnar? afrika..? malmö..? göteborg..? turkiet..? thailand..? ja ingen vet egentligen, inte ens jag.
för jag vet ingenting!








tänk att någon kan väcka så mycket liv inom en.
tänkt att någon kan få mig att må så bra.



nio sketna dagar

EEEEELLLIIIIINNNN DET ÄR
NIIIIIIOOOOOOOO SKETNA DAGAR KVAR
TILLS VI LYFTER UPP I VÄDRET OCH FLYGER TILL
ANDRA SIDAN JORDKLOTET!!!!!



jag känner bloggtorka...

sitter och lyssnar på empire of the sun och känner en bloggtorka som aldrig förr. finns verkligen ingenting att blogga om i denna trista vardag man lever nu för tiden. dagarna rinner förbi och man hinner knappt säga halv sju. man vet helt enkelt inte ut eller in.

fast när man tänker på att det bara är 11 dagar kvar till jag och min älskade älskade jonatan åker till thailand så känner man att livet kanske inte är så tråkigt trots allt. i tre helt underbara veckor ska jag spendera tiden men min älskling!
fick prata med mig käre broder idag också, han ringde och ville att jag skulle skicka me lite saker ner till honom som redan är i thailand.. mamma och sis åker ner imorn så dom får vara budbärare.

tänka sig att det var ett helt år sedan jag va där sist, helt sjukt. jag längtar verkligen.


bjuder på en bild... låt den tala för sig självt! 


Lilla Beccs dag!

Grattis grattis grattis på din stora dag!

Nu är det äntligen din tur!! Fan va glad jag är!!


16 dagar kvar

sitter nu på en tråkig datakunskapslektion. men insåg att att det bara är 16 dagar kvar tills jag och jonatan åker till thailand. gud så jag längtar.

nej man kanske ska ta och göra lite nytta nu.
japp, så blir det.
ciao bella!

RSS 2.0