Perioder...?

Usch vad jag hatar när man faller in i perioder som påverkar en negativt. Det kan vara bland det värsta jag vet. Samtidigt så är jag verkligen inte emot perioder, för ibland måste man ändå få tillåta sig själv att må olika bra och vara på olika humör. Det som stör mig mest är att när jag faller in i en period som får mig att må sämre eller vara något lite deppigare, så blir jag ett matvrak, alltså jag brukar äta mycket... Men under perioderna äter jag ännu mer, det är helt sjukt vad mycket skit jag kan trycka i mig. Jag brukar ändå tänka på att jag egentligen inte är så stor och tjock som jag ibland känner mig, men ändå kan min kropp få i sig ett stort lass, typ värsta karlmåltiden. Helt sjukt enligt mig!

Aja iaf så kanske ni förstår att jag just nu är inne i en sådan period där jag mår sämre och blir något lite deppig och äter som en hel häst! Därför jag tar upp det här i bloggen. Jag blir så less på mig själv, samtidigt som jag tycler det är ganska skönt att få tillåta sig själv att må så här, få tycka lite synd som sig själv helt enkelt. Men det blir lite jobbigt när man är inne i perioden under en lite längre tid, för just nu börjar jag faktiskt känna mig lite halvt svullen av allt godis jag tryckt i mig under helgen..

Men men, under morgondagen ska jag försöka ta mig ur den onda cirkeln, det blir SATS Afro och SATS Core med Linda i Märsta imorgon vid lunch. Blir ett försök till en nyttig lunch och dusch och bastu efteråt, det kanske får mig att känna mig fräshare och gör att jag kan återgå till mitt nyttiga jag :D Vi får hoppas på det bästa!

Nej nu blir det sovdags, ska bli skönt med en liten sovmorgon imorgon också :)
God natt puss!

hos frisören



Onsdagsmys!

Oj vad jag har hunnit med mycket idag :) klev upp kl kvart i sex imorse, drog iväg till SATS märsta för BodyPump med Lisa. Mycket skönt! Sen drog jag hem igen, duschade och fixade iordning mig. Drog in till stan för att byta en tröja, men icke.. Fanns inte i min storlek så det fick bli inköp av barnkläder till Otilia istället. Mycket sött! Sen åkte jag till Café Brasco som liger på Söder för lunch på Nicolinas jobb. Mycket gott! Och till min stora glädje så insåg jag att hennes jobb ligger precis intill min favorit smyckesaffär, Cocoo. Där inne blir man ju nästan yr i huvudet av alla fina smycken. Så där blev det inköp av två nya ringar. (se bild)


Den vänstra ringen har jag ju en likadan men den har tappat färgen så det blev en till sån. Snyggt!

Nu kom Annika så nu blir det en kaffe. Kl 17 blir det jobb på SATS märsta. Kom och träna vettja!


Min värdefulla inkorg..

Jag rensade mina meddelanden idag på telefonen. Jag sparade 121 stycken som jag fått av dig. Jag sparade dom för att minnas vilken underbar människa du var. För att jag ska kunna läsa dom när jag mår som sämst och skulle behöva dig som mest. Även fast jag vet att du aldrig skulle ställa upp och stötta mig på samma sätt som jag skulle finnas där för dig. Meddelandena är inte något jag egentligen vill ha kvar. Där finna en massa meddelanden som ajg kommer ihåg att jag blev ledsen över att läsa den stunden jag fick det. Men ändå finns dom sparade i telefonen. Jag vet att dom en gång kommer försvinna. Precis som du gjorde från mig idag så kommer dom försvinna från min inkorg. Men idag är jag inte redo att släppa hela taget.

Du skulle aldrig orka fånga mig om jag skulle falla, du skulle aldrig överväga att ställa upp om jag bad dig. För du är precis som du är, precis den du vill vara. Och den personen är ingen som jag vill minnas!

Jag är besviken på dig samtidigt som jag har mig själv att skylla. Jag satte mig själv i en situation som jag visste att jag senare skulle få sota för. Och idag är den stunden här, men jag väljer ändå att behålla det lilla jag har kvar från dig. Nu har jag iallafall dina sms kvar i min inkorg och om jag skulle behöva din röst så finsn du där. Samtidigt som jag vet att du inte ens ägnar en tanke åt mig.

Catch me if you can, or leave me hanging.


Dagens fundering?


När man säger att man får TUPPJUCK... vad är det egentligen man får då?


Hjälp!

Usch, just nu vill jag att jag vill stänga in mig på mitt rum och inte kommaut förens om tusen år. Känner mig inte särskillt pigg på att åka och handla, laga mat och till råga på allt ha huset fullt med pingisturnerande människor! Vem spelar pingis liksom? Okej inte riktigt så illa, men näst intill. Skulle helst av allt bara vilja vara ensam. Om mamma hade varit hemma och sett hur det såg ut i huset hade hon inte blivit så glad. Menmen.. får väl städa som vanligt sen när dom gjort sitt klart.

Nej nu blir det en promenad med hunden. Allt för att släppa trycket en liten stund!

Får väl se om man får ro till Solsidan ikväll, för då ska jag fasen vara nerbäddad i soffan med mycket godis. Önsketänkande!



Sigtuna.

Känner mig fortfarande långt ifrån kry, vilket gör så att jajg får typ panik, betyder detta att jag inte kommer kunna vara med på Lisas BP på onsdagmorgon?! Det vore ju hemskt. Idag blir det en lugn dag, ska ut i friska luften.

Nu bär det av till sigtuna för promenad och fika i vintersolen :) 
Ska möta upp Annika vid mitt älskade Våfflan.


H.H.

du sköts i bitar, jag kanske gled imellan!


Nu blir det åka av...

Nu blir det äventyr med Johanna Finke :)



Först hundrastgården, sen Uppl. Väsby. för att hälsa på bästa syster och Otilia.

Kanske blir det Sushi till middag ikväll, kvällen i alla ära. Är ju trots allt all alone.


Skoaffär i Odensala?

Någon som vill köpa skor?

1. Bruna högklackade pumps med snörning (ganska tjock klack), från Topshop. Stl 38.
Använda ett fåtal gånger.

2. Svarta högklackade (typ ankel) -boots från Skorett. Stl 37.
Aldrig använda, prislapp sitter kvar. 

3. Crémefärgade Toms sneakers. Stl 38.
Amvända 2 gånger. Skopåse finns till. 

4. Rosa Converse (låga, tunna modellen). Stl 36,5.
Aldrig använda.

5. Röda Converse (låga, tunna modellen). Stl 36,5.
Aldrig använda.

6. Beiga cowboyboots. Stl 37.
Aldrig använda.


Kommentera inlägget om ni är intresserade. Högsta bud gäller! Bilder kan skickas.



nu ger jag upp!


jag orkar inte längre, jag gjorde en sista kraftansträning idag!


(jag bjuder på den)


har jag sagt att jag ska ge gärnet...?

åhh vad jag är taggad, jag har många gånger lovat mig själv att börja träna. men har det blivit så? njee inte precis, det blir ist en extra chokladbit. men nu jäklar. jag har sett min drömkropp och innan beach 2011 ska den vara min!

har fått ett speciellt kostshema som jag verkligen ska försöka hålla och om inter det funkar ska jag iaf försöka äta så nyttig mat med så lite fett som möjligt. och nu jäklar, träna varje dag och vissa dagar blir det tillochmed två pass.

hoppas jag verkligen kan fullfölja detta, annars blir jag väldigt ledsen i ögat.

nu, sova!

jag saknar dig

Tänk att vi lärde känna varandra för ungefär 4 år sedan. Och tänk att vi föll för varandra på en gång. Och tänk hur många gånger vi suttit och pratat i telefon om absolut ingenting. Man har bara kunnat lyfta luren och slå numret för att få höra rösten av en underbar människa. Tänk att man alltid har funnits så nära varandra och hur fort det gick och så var man så långt bort från varandra så att man knappt kan ringa varandra.
Livet går ju upp och ner som en bergochdalbana, vissa dagar mår man super medans andra är jobbigare att ta sig igenom. Och just idag är en sån dag som jag verkligen skulle behöva din hjälp för att ta mig igonom, bara ett telefonsamtal med några få ord som får en att smälta och inse att livet är inte så dumt trots allt. Man har ju trots allt varandra.

Men oavsett om jag saknar dig som en jävla idiot, så glömmer jag aldrig att vi alltid befinner oss under samma himmel. Jag glömmer aldrig att vi har samma stjärnor över oss som bilder mönster för att visa att vi hör ihop!
Jag vet inte hur du känner mig just nu vill jag skeda med dig i en trång våningssäng, precis som vi gjorde förr!

Jag vet att jag inte kan be dig att komma hem, men nu har jag bestämt mig, jag kommer till dig!


jag vet att jag kan, frågan är om jag vill..

frågan är om jag inte vill må lite dåligt ett tag och låta hjärtat bestämma vad som verkligen bör göras och hur jag ska känna. jag säger inte att jag är bra på det, tvärtom.. jag suger på att följa mitt hjärta och det är lite så jag blivit uppfostrad, eller snarare så är det så jag uppfostrat mig själv. jag har så länge jag kan minnas alltid tvingat mig själv att typ alltid vara på topp, även om jag kan må riktigt jäkla piss ibland så är ju detta bara över små små små väldigt små problem. sånna som man egentligen bara mår dåligt över för att man känner sig liten och ensam och antingen behöver vara ensam eller få lite extra uppmärksamhet av mamma, kunna blinka med hundögonen...
men frågan är nu om jag inte vill kämpa lite. kämpa lite för att få mitt stenade hjärta att vakna till liv. för när fasiken använda jag det senast? jojo det va ett tag sen.

äh detta tål att tänkas på och detta ska jag göra under en välbehövlig skönhetssömn. jag menar nu när jag börjat mitt nya liv (tränade faktiskt två pass idag) så behöver jag verkligen all sömn jag få för att få lite extra energi.





ännu ett ovärt inlägg. ähh det är sånna jag är bra på.
god natt.

min blogg dog liksom jag...

är detta verkligheten vi lever?

jag har kommmit hem från mitt paradis, jag har anlänt till detta kalla land vi kallar Sverige. vill jag tillbaka? det är bara en tidsfråga om när jag springer till arlanda för att ta första bästa flyg bort härifrån.
när man är utomlands i värmen och inte behöver bry sig om någonting under en längre tid kan det lätt bli att man längtar hem en aning, och ja det gjorde jag, det akkn jag inte sticka under stolen. jag längtade hem, men dock inte till den verklighet jag möttes av. jag hade hoppats på att iallafall någonting mer hänt än att åldersgränsen på kc ändrats från 18 till om jag inte minns helt fel 21 på lördagar. hmm, detta gör ju endast att man mår ännu lite sämre just för att man inte ens kan gå ut i denna håla på en lördag för att dämpa ångesten något.. okej jag vet att jag låter som värsta emot just nu. men jag lovar, om ni hade varit i thailand i nästan sju veckor och sen mötts av detta som vissa kallar för verklighet så hade ni också haft en aning ångest. idag kunde jag inte ens ta bilen in till märsta för att det snöade för mycket och ingen jävel kom och plogade vägarna. suck!

denna negativa påverkning som det svenska landskapet har plågat mig med sen ajg kommit hem har gjort att jag varken skrivit eller ens gått in på min egen blogg sen ja, vem vet när?!

och inte till råga på allt detta negativa som pressar mig upp över öronen så ska man sätta sig i situationer som helst av allt skulle vilja slippa. jag kommer inte nämna några namn, men jag tror att de få som läser min blogg vet vem jag talar som när jag säger att jag just nu, på grund av en person, skulle vilja sjunka genom marken. jag vill inte ta konsekvenserna av mitt egen klantiga omdöme. usch fy och blä vad dum man kan vara ibland, men samtidigt så har jag ju världens bästa vän som alltid stöttar mig i alla lägen, hon sa en väldigt sann sak till mig som jag knappt reflekterat över själv. eller jag har ju tänkt tanken, men egentligen inte haft så bra självförtroende för att tro på mig själv fullt ut. hon sa iallafall att "therese, tänk efter hur många gånger du satt dig i denna situation förut och tänk på att du alltid klarat dig" "du kommer klara det här, det vet jag" (nått i den stilen sa hon iallafall). och det är fasen sant, jag har lärt mig av mina oerhört många misstag att jag klarar mig ur de flesta situationer.


RSS 2.0