just nu känns det... bra!

jag kan inte sätta ordet på varför det känns så himla bra just nu. kanske är det för att två arbeten just blev klara, eller är det för att klockan är 22.38 och jag inte är trött och himlen fortfarande är ljus, eller är det för att jag fått in pengar på kontot och ska shoppa sönder imorrn? okej inte shoppa sönder men en ny kläning behövs nog.

eller är det för att jag har världens bästa vänner?



REBECCA VART FAN ÄR DU??

ahh nu har ju becca sprungit bort också. typiskt henne. har ringt henne hela dagen men inte fan har hennes mobil varit på. och inte är hon hemma heller. jag som ville möta henne på bänken om 15. aja kanske får sitta på bänken själv ikväll då, inte lika roligt!
jaja, plugg har man ju så det räker och blir över iallafall. men imorn kommer två arbeten vara klara. skönt!



tur att man har trevligt sällskap på msn iallafall!

tänk om...

...tänk om allt är en illusion och ingeting existerar...

mitt liv är fulländat...

helt plötsligt insåg jag vad fan jag höll på med. att deppa över något som egentligen inte är värt att deppa över, vad är det för liv? nej nu, från och med nu ska jag lova mig själv att jag får vara ledsen... över saker som verkligen betyder något. jag säger inte att detta inte har betytt något, men hallo.. jag ve ju redan hur mitt liv kommer sluta. och inte fan är det att deppa över något. nej gbg väntar ju för fan. mindre är tre år kvar. det är helt sjukt. (hoppas bara att elin vill komma och hälsa på mig). nej fan. idag va det utställning i öserbybruk. fick en ren 1:a och 2:a och sen 4:a i gruppen, inte fy skam. synd bara att ville inte fick certet. aja imorn kanske? ja för imorn är det en ny dag, en ny biltur med mor min upp till österbybruk för sspk:s utställning. då måste jag absolut göra mitt bästa.

så.. nu ska jag lägga mig i sängen plugga lite, Men jag har tillåtit mig själv att acceptera att jag kanske somnar (A). och det känns helt okej för mig. för just nu kännerjag bara att mitt liv är fulländat!




för visst vill man att alla man tycker om ska vara lyckliga?

word!






jag ska vara lycklig för att livet leker



me loves you <3

jojo

igår va det lugnt.. gjorde inte särskilt mycket nytta för världen. idag sitter jag hemma hos elin och äter vindruvor och dricker cola.. mycket mysigt. kanske ska ta och bege mig hem och plugga. jo, det måste jag fan göra. så bussen om en timme då.


mycket onödigt inlägg.


jag bloggar och kl. är 03.15

jag hade tänkt att skriva världens längsta blogginlägg. men... jag vet inte om jag orkar.
just nu känner jag ig trött. jag känner mig full och trött. okej kanske inre jätte full men iallafall jätte trött. ikväll har jag umgåtts med helt underbara människor. tack ska ni ha!
mindre kulär att jag ska upp om typ två timmar. suck! aja så är det iallafall. kommer vara riktigt trött imorrn.

saken är den att jag varken vet ut eller in. jag vet inte vilket liv jag lever. jag vet inte vadjag ska göra. ja just det... jag vet ingenting. jag känner mig helt tom och helst av allt skulle jag bara vilja försvinna. bort från allt skit i den här jävla hålan.
jag vill bort från allt som har med märsta att göra. eller kanske rosers... att leva i en håla som ligger 4 mil norr om sthlm är inte kul. vi ligger alldeles för nära arlanda (vilket kan vara skönt när man flyger) för vårat eget bästa.

jag vill lägga mig i min säng och sova och aldrig mer vakna upp. kan inte människor få gå i ide som björnar gör? why not liksom? fan.. egentigen skulle jag inte skriva det här men fan... blogga kl (alldeles för mycket) på natten är typ det bästa som finns.
fan nejnejnej... jag vill inte vara med längre.


den här kvällen blev bara kanske lite för mycket. menmenatt duscha och sen sova kanske vore en bra idé.
jag som verkligen ville skriva det längsta inlägget någonsin.
nej sova va det.. lite kasnke. nej fan. sova tills jag vaknar vore skönt för både mig och... ja den som vill!
åh aja god natt!

jag är fast i den här skiten.

tja vad händer? vad fan händer? tja nä jojo a hehe kukjävel. haschat i 16 jävla år tjarå punktslut.

nejnejnej och åter nej

Du sköts i bitar, Jag kanske gled imellan?

sisådär 10 min senare...

...HULTSFRED ÄR BOKAT!


rebecca sundbom

att jag och becca sitter på en bänk i odensala och planerar våran framtid är så sjukt jävla bra.
jag har känt dig länge nu och jag vet vilken sjukt jävla bra vän du är.
fan vad jag bli peppad utav dig.
du är guld värd.
"bänken om 15?"



idag är en bra dag... oavsett om jag tänker tillbaka på de två röda rosorna så är det en bra dag då jag kan tänka på annat.
idag är okej. helt okej faktiskt.


så mycket stöd jag får av alla mina vänner... ja jag kan inte beskriva.
jag älskar er..

magnus betnér


blunda inte för sanningen

"Det finns män man älskar och män som man känner väl"

Coco Chanel

confused...

du sa att du inte kände att du räkte till. ändå va det du som fick mig att fortsätta kämpa. dina ord i mina öron om att det va jobbigt för dig när du gick andra året också. du som fick mig att känna mig stark och att ens vilja fortsätta. när jag va ledsen, sur, arg eller bara på något deppigt humör fick du mig att alltid känna mig som en värdig människa.. jag försår inte hur jag ska tolka alla signaler. och ju mer jag tänker på det desto mer förvirrad blir jag.



hur länge kommer jag blogga om det här egentligen??

till den där coola killen i klassen

hihi, glad jag blev när jag läste en kommentar av alex i min klass. för varje gång jag hör någon säga till mig att betygen egentligen inte spelar så stor roll, iallafall inte för min del, så blir jag starkare. jag känner att " faan jag kommer klara det här! som alex skrev, betyg är bara bokstäver på ett papper.

tack!

one night in bangkok


ledsen gubbe

jag är för trött för att ens tänka tanken på att vara ledsen. men imorn kommer det väl.. precis som imorse.. innan jobbet.. då jag bröt ihop.





man måste tillåta sig själv att vara ledsen, men var går gränsen till at man inte orkar vara ledsen längre...?

plugga är verkligen inte min starka sida.

nej... jag vet inte vart jag ska börja. skönt var det att jobba idag iallafall. slippa tänka och bara göra sitt jobb. men ännu jobbigare blir det ju när man kommer hem. tankarna bara sprudlar och man måste sätta sig ner och plugga. nej det funkar inte. jag kommer inte hinna få in alla arbeten i tid, och därav kommer mina betyg sjunka till botten. trist, men sant! menmen, så blir det när man prioriterar andra saker framför pluggningen. i slutändan finns det bara än själv att skylla.



tyvärr... men jag orkar inte längre.
i'm2cool4school

H.H.

Håkan Hellström på gröna lund 4 september 20.00

en låt väcker tusen tankar

att håkan hellström har gjort många bra låtar är det ingen tvekan om, men att, när man sedan, verkligen lyssnar på texterna och lever sig in i melodin, verkligen känner smärta... ja just det smärta, är helt ofattbart. man kan vara på hur bra humör som helst och lyssna på en låt av håkan och ja ca 2.30 minuter senare kan man känna något helt annat. och detta är ju såklart både positivt och negativt. men ja, för min del...? jag vet inte, nej jag vet ingenting. vad hände? vad händer? vad komemr hända? jag vet ingenting... i don't know anything...!

jag skulle kunna sitta och skriva hela natten, men orkar jag det? jobbet kallar imorn.. får ju skylla mig själv, men jag valde att jobba för att tänka på... ja just det.. tänka på annat. är det då klokt att sitta uppe hela natten och skriva om något jag inte vet ett jävla skit om. som jag kan tänka på dagarna i ända men ändå inte få något vettigt svar. nej det verkar ju lite... ja vad ska man säga...? typiskt mig?!!?!?! nej nu ska jag sova... eller första kanske jag ska ta och skriva i min... hmm blogg nr 2? där jag verkligen kan skriva av mig, där behöver jag ju inte skriva i såkallade gåtor.. men jag har vant mig, jag skriver, pratar och frågar i gåttor, så varför kan jag inte fortsätta med det?


ähh skit samma, detta leder ingen vart. nu blir det minnen av aprilhimlen, en cigg och skrivande hela natten... ändå...!


såå typiskt mig. eller?

arvidsjaur i helgen?

blev erbjuden att flyga upp till arvidsjaur i helgen, kanske ska man tillbringa helgen där med hembränt?
bara för att komma bort från allt jävla skit här i den här hålan.
just nu är det det ända jag vill, bort. långt långt bort. 







jag räknar sekunder, ja till och med hundradels sekunder, men till vadå?
kommer det ens ske? eller kommer jag få leva med orättvisan med mig hela livet?  

den verklighet som aldrig fanns.





jag trodde hela tiden att det fanns en verklighet,
även om jag blundade för saningen,
så hoppades jag på att det fanns en verklighet.

jag tänker alltid på dig i april

jag känner mig tom, tom på allt. jag känner mig ensam och sviken.
jag kände att detta skulle hända, jag visste det hela tiden. jag blundade för saningen och får därför skylla mig själv. jag ville hela tiden öppna min munoch säga nånting men jag vågade inte eftersom jag visste att denna disskusion skulle komma vilken dag som helst. ändå väntade jag och höll igen. att jag desutom blir sviken av vänner som snackar bakom min rygg gör inte saken bättre. nej jag känner mig tom, helt tom. jag vet inte vad jag ska göra för att det ska kännas bättre. jag vet inte hur jag ska agera eftersom jag den senaste tiden bara har tänkt på just dig... vem ska jag nu tänka på? självklart kommer det bli så att jag bara tänker på just dig... men sen då.. jag som verkligen ville vissa hur mycket du betyder för mig, jag ville säga till dig att jag vekligen tycker om dig, men nu kanske det är för sent.

jag ska nu fortsätta med mitt förbannade arbete och låsas som om ingenting hänt. det kommer bli sjukt att sova utan dig vid min sida och det kommer bli ännu jobbigare att vakna. att kliva upp och känna mig stark och gå till skolan. men det är det jag ska göra, även om jag inte kan!



oavsett om det kommer bli det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv, för du betyder så sjukt mycket för mig.
jag ville säga det till dig, men lika bra var det väl att jag höll det inom mig, jag kanske hoppades på förmycket.

Öppna dina trötta ögon och släpp ut det!
Det här har växt i mig
Åh, så länge nu
Regnmoln brukade jaga mig
Och nu jagar jag morgonen längs avenyer
Du var full och jag var full I aprilsolen
Du är den sortens flicka jag gillar
För du är tom och jag är tom
Och hon sa: Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv (jag tänker alltid på dig i april)
Ge mig en kyss innan du går att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på
Egentligen älskar du inte mig
Och egentligen är det okej med mig
För jag älskar ingen alls
Sånt där är slöseri med tid
Jag var ingen
Du var aprilhimlen
Som jag minns den... och som jag minns dig...
Och jag hoppas att du kan se mig nu Och jag hoppas att du....
hör mig nu


hola... biaatch

jo men förlåt, jag menar det verkligen!


från ett annat perspektiv!

Älska och leva. Hata och dö.
Helt olika, men utan varan finns de inte.
Död kan inre finnas utan liv.
Och hur kan man älska, om man inget kan hata?
Visst kan man älska och dö?
Visst kan man hata och leva?
Hata och leva. Älska och dö.
Kanske finns det.
Men rädslan, finns den?
Vi ska alla en gång dö.

för jag består.

varje kyss känns som den första. varje ord känns som det första. varje leende känns som det första.

allting kändes vackert. allting borde blivit bra. det borde fortfarande kännas sådär vackert. men varje gång känns så annorlunda. jag kan inte blunda för verkligheten. jag måste se det innan det verkligen händer. jag måste förbereda mig mentalt så att jag inte bryter ihop. som jag gjorde igår, då jag bröt ihop i skolan. allting handlar inte om mig, allting handlar inte om dig, allting handlar inte om skolan. det är just det där... en mix av allt det där gör så ont. så fruktansvärt ont.


jag orkar inte ens tänka.

rubrik.







vi ska alla en gång dö.

det oförutsägbara

att ena dagen skratta och känna lycklig till att andra dagen inte se något värt att leva för... ja det är precis så jag känner. jag vet inte vad som har hänt, jag vet inte vad som kommer hända. jag vet att ja borde vara stark och kämpa in till det sista. men när vet man när det sista kommer? jag känner ingenting. det finns en sak som jag känner. en sak som inte kan nämnas i bloggen. jag kan inte ta orden i min mun. jag vågar inte chansa på vad som kommer hända om jag skulle öppna min mun och säga exakt som det är. jag vet inte vad jag ska göra för att få mitt budskap att nå fram. jag brukar aldir kunna vara hemma länge utan att göra något, jag brukar känna mig rastlös efter bara någon timme. men idag är det annorlunda. jag vill bara vara hemma. jag vill inte göra något alls. jag vill bara känna mig trygg hemma....
tryggheten finns i mitt hem, där vill jag vara nu.








med min pappa, som alltid ställer upp för mig.

MGMT


nej ambulanser är inte riktigt min grej.

idag hände det... igen... suck. när ska jag sluta stressa och bara låta dagen gå som det gå. jag försöker hela tiden på att andas från magen, långa djupa andetag. och hela iden har jag en gnagande tanke i bakhuvudet som försöker fåmig att inse att skolan inte är hela världen. okej, jag har och kommer spendera tid i skolan. men so what? jag måste lära mig att det kan gå åt helvete ibland men samtidgt kan det gå väldigt bra också.
men jag känner ändå att jag inte kommer hinna lära mig detta innan skolan tar slut, jag har ca ett år kvar i skolan, och enlgt många är det det bästa året genom skoltiden. kanske har de rätt? kanske inte..?
men den dagen jag står med min vita mössa på huvudet kommer jag alltid minnas. jag kommer le och tänka tillbaka på den dagen hela mitt liv. därför kommer jag fortsätta, jag kommer fortsätta kämpa trots att det tar emot många gånger.




nej nu ska jagsova en timme, och vakna upp som en ny människa. jag ska kämpa och försöka nå dit jag vill, och det betyder inte bara med skolan. med allt!

jo men satt...

Lovar du att vara ärlig? Mja.. kanske

Du heter: Therese

Smeknamn: Tessan, Terror, Tess (av matteläraren?!)

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Någon Håkan H

Beroende av: Jonatan, den oskuldfulle, den alltid dyngrake, teensragger, lilla and.

Vad tror folk om dig?: oj, vill jag ens veta det?

Stämmer det?: kanske det...
Vad får du oftast komplimanger för?: typ mina naglar, som inte ens är äkta...

Vad säger du för att imponera på någon?: behöver jag ens imponera på någon? 
Hur imponerar man på dig?: magnumflaska rosé skulle sitta fint.
Brukar du skratta för dig själv?: till vänner .. ja!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Jag jobbar ringer vid halv :) puss"
Var bor du?: hålan som gud glömde.
Trivs du där?: absolut inte.
Äger du några converse: ja, svarta höga, gula höga, vita låga x2, helvita tunna låga.

Sprit, cider, vin eller öl: sprit, cider, vin och öl!
Brukar du bli för full: nej eller vadå... för full, kan man bli det?

Är du allergisk mot något: a människor som frågar onödiga frågor.

Hur svarar du i mobilen: halluuu
Antal timmar sömn inatt: 7 typ.

Brukar du komma i tid: jo det är jag ganska duktig på.
När mår du bra: allt för sällan

När blev du fotad senast: valborg?
Hur känner du dig nu: omotiverad till allt!

Vanligaste färg på dina kläder: svart till jeans.

Vad tycker du om fötter: usch...
Vad saknar du: närhet.

Hade du en bra kväll igår: jo då helt okej efter omständigheterna.
Favorit dryck på morgonen: iskall mjölk eller kaffe.

Rakar du benen: rakhyvel, vad är det?!?!!?

När brukar du oftast gå och lägga dig: när jag blir för trött.

Är du blyg?: mja.. kan jag väl inte direkt påstå.

Sysslar du med någon idrott: pallar inte förklara.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: asså, vilken fråga. nej, jo eller kanske. jag vet inte!
Har du spytt offentligt: ja kanske nån gång..

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: köpa as snygga kläder, duschamed ett helt fotbollslag och ha sex!
Är du nöjd med ditt liv: offtast inte, det kan bli bättre. GBGhär kommer jag... (om ca 3år)
Är du bortskämd: eller va?
Vad gör du i morgon: antagligen skriver ett rk arbete.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: morfar... han är hyffsat känd i märsta?!
Vad längtar du till?: MAGGAN!!!!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: ja verkligen!
Vad använder du för shampoo?: olika.

Hur gammal är du: 18 om typ 4och enhalv månad.

Tycker du om någon just nu: ja

Gröna eller röda äppeln: gröna

Gillar du golf: haha jag har en konstig relationtill golf.

Vilken tid gick du upp idag: 8 typ.

Har du sovit i din egna säng inatt: nej.

Har du strumpor på dig nu: ja.

Är det okej att gråta: ja.

När grät du senast: idag.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: resa långt långt långt bort härifrån!

Bär du glasögon eller linser: nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nope

Har du piercing: ja

Vill du gifta dig: ja

Vill du ha barn:  nej

Solar du ofta: ja

Är du bra på att laga mat: hyffsat
Är du flygrädd: verkligen inte

Hur vig är du: stel somen planka

Är du musikalisk?: skulle önska det.

Vad dricker du helst när du är törstig: det som finns.

Vilken är din favoritglass: päron, chocklad.
Tror du på ett liv efter döden: ja tyvärr.

Tycker du om sushi: nej
Vad äter du helst när du ser på film: godis eller katten

Har du tandläkarskräck:  nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: varierar.

Vilken ögonfärg har du: blå

Har du någon gång gråtit dej till sömns:  ja många gånger.

Biter du på naglarna: gjorde det innan jag börjademed acryl.

Hur ofta tränar/motionerar du: varje dag.
Senaste låt du hörde: Håkan Hellström - minnen av aprilhimlen


Jag hade hammaren beredd under kavajen

jag måste leva mig in i varje andetag. varje andetag jag andas ut och in. luften som bor i mig blir inte förgiftad, även om jag tror det. den blir inte förgiftad. jag försöker intala mig själv att jag får andas in den friska luften som finns i världen. men någonting säger stopp. jag vill inte att alla andra människor på denna jord ska andas min förgiftade luft. 
jag känner mig inte hel, jag känner att allt tar stryk på mig och jag bryts ner i mindre och mindre bitar för varje dag som går. jag orkar inte längre gå runt och låtsas som om allt vore bra, för hela tiden änker jag på den förgiftade luften. men jag vet att jag måste intala mig själv att jag kan andas. 

jag måste andas för att leva. annars lever jag inte! 

jo... men valborg va nice?


jag får lite smått panik...

denna vecka har jag två inlämningar, två prov och det är redan torsdag imorn. ja jag får lite smått panik.
men okej, jag stannade hemma ifrån skolan ida för att jag skulle kunna skriva mina två arbeten. började lite alldeles nyss, men tröttnade lika snabbt.

att jag lovat att åka bort i helgen gör ju inte saken bättre. jag skulle verkligen behöva vara hemma och plugga. men nejnej.. fast det kommer nog bli kul ändå. jag får ju den "äran"!

nej nu ska jag väl fortsätta, fast vafan betyder sinnesläge? musik? vad ska jag skirva om det?
jag får mer oc mer panik ju mer jag tänker på det, bäst att sluta änka ett tag och bara låta fingrarna skriva, precis som jag gör här i bloggen. ja tänker ingenting, bara skriver ner mina tankar.
nej men istället ska jag behöva skriva om någon jävla film och någon teater som jag verkligen inte bryr mig ett skit om.
suck! nej det är väl bara fortsätta!

min idé-torka tar över

jag har absolut ingenting att blogga om. jag har inga tankar för allt bara snurrar.

jag har sjukt mycket plugg. allt för mycket att tänka på. jag har en hel lång lista med saker som jag behöver göra. men ändå kan jag inte besämma mig vad jag ska börja med och hur jag ska börja med det.
ja sjukt jobbigt iaf.

träffade en vän idag. kändes bra. det kändes som förut, som när det var hon och jag. fast kanske lite annorlunda. inte sämre, men annorlunda.







kan inte sluta... tänka... på dig!
det är så nära att jag skriker ut det jag känner, men du är alldeles för långt bort. typ världens ände. eller något i den stilen. känns hopplöst, vågar inte hoppas, men samtidigt så pirrar det i min mage.
varje gång!

tiden läker inte mina sår...

en vän till mig gjorde något idag.
hon gjorde något som verkligen inte förväntades av henne.




men tro mig, jag har velat gjort samma sak hur länge som helst.
men jag har inte haft det modet som krävs för att erkänna att jag saknar henne!


valborg 09


RSS 2.0