I did it!

ungefar 17 timmar senare ahr jag klarat av bussresan.
jag fattar inte att jag klarade av det. jag hade san panik under hela resan.

menmen iaf... ska ta en dusch och kanske sova nan timme.
sen blir det massage, manikyr och pedikyr, maste fa ny energi, maste fa lusten tillbaka.







visst kanns det fint att va vid liv en dag till?
ta vara pa den dagen....

Last day in Vang Vieng

Sa, vart ska man borja, jag har gett upp det har med bloggen lite. Finner inga intresssanta ord som beskriver det vi ar med om har nere. Som jag dopte mitt album till pa facebook sa finner jag inga andra ord an att det ar som i en helt annan varld. Att inse att man ska befinna sig i kalla trista Sverige inom en manad kanns tungt, ja tungt var ordet, men vi gor det basta av situationen och har sa jakla roligt har. Idag ar sista dagen i Laos eller narmare bestamt Vang Vieng. Har lite angest over bussresan ner till Bangkok som kommer ta dryga 15 timmar. Fattar ni 15 timmar pa en buss!!

Det skona ar att man har sjuka minnen har ifran som gor det hela mycket myclet battre. Jag tror inte att de som inte har varit har nagon gang kan forsta hur grymt det ar. Men jag kan ju ge er en hint om hur det kanns, tank er att sitta i en badring, en stor svart badring. Ta en bira pa forsta baren och sen ta ringen och glida vidare, forsen som kan befinner sig i ar jakligt stromm och man garvar for att det ar sa jakla underbart. Vid nasta bar star nagra st unga killar med rep och kastar ut mot en, man tar tag och drar sig in mot nasta bar, och kanske en till ol. Sen fortsatter det sa ett tag, vid de flesta stallen finns hanggungor som man kan svinga sig i ner i vattnet, och vid ett stalle finns tillochmed Slide of death... Jag vagade bara svinga mig en gang, sen rakte det for min del, och jag minns nar jag kom upp ur vattnet hur glad jag var, att jag faktiskt lyckades ta mig levande ur detta, hihi!

Detta firade vi med lerbrottning, fy fan, jag hade lera overallt, tillochmed i oronen och munnen! Uschusch!

Detta mina vanner, kallas Tubbing!

Sa bussresan... Vi har sovit i de oskonaste sangarna, med kackelackor pa rummet och ska sitta pa en buss i 15 timmar, varan resa fortsatter... Kanns bra! Det gar bra nu.

Annars vill jag bara tillaga att jag kommer skna min alskade van Katja som inte kommer befinna sig i Sverige nar jag kommer hem.. Fan ocksa vad jag kommer sakna henne. :(

Nej nu blir det nagra Vanner avsnitt innan bussresan strtar kl 13.00.

Bussen tar oss till Bangkok dar vi stannar ett dygn innan vi drar ner mot Phiphi. Jag ska unna mig en harlig massage och manikyr innan vi aker vidare. Kommer aven lagga upp fler bilder nar vi befinner oss i Bangkok. Kommer riktigt roliga bilder da, hihi!

Nej nu orkar jag inte skriva mera.
PussAlla <3

RSS 2.0