måndagsbarn

hej och hå... eller nått.
idag är det måndag, en röd måndag. och vem jobbar. jo jag.. +20 grader ute och jag måste vara inne. det är ju ästan helt hemskt. men efter jobbet har jag bara bra grejjer att se fram emot. ska hem en sväng först sen blir det en sväng förbi marra, och sen en sväng förbi min syster. måste passa på när man har tid slutar trots allt kl 18 idag så så farligt är det inte.


denna dag har iofs gått väääldigt sakta. och när man ser det fina vädret ute går klockan ännu lite saktare, om detta nu är möjligt.

har surfat runt lite idag och hittat massa fina saker som jag vill ha, bland annat ett par jätte häftiga boots, ett par höpga shorts och massa fina kläningar. kanske ska internet shoppa lite ikväll. måste ju ändå sätta mig och betala telefonräkningen. suck!!


nej, jobb i två coh en halv timme till!!
hejpa <3

Påskafton

Hmm, känns det som påsk? Ehh nej, står på jobbet och räknar sekunder, eller ännu värre hundradelssekunder. Klockan går ju snorsakta nu. Har jobbat sen 9 imorse och ska stå här i hela tre timmar till.

Menmen, jag får stå mitt kast. Får helt enkelt ta och sluta klaga och hitta på något att göra så tiden går lite fortare :D


Ikväll, blir det grillmys hemma hos Groovy, sen ett glas på stan med Älskade Nicolina och Elin.


Puss hej <3 och Glad påsk på er allesammans!

High on life

Ibland kan jag hamna i nån slags drömvärld. Man tänker och drömmer sig bort om saker som vi har här i livet som är så fruktansvärt underbart. Det är få gånger som jag verkligen uppskattar dessa saker. Idag fick jag för mig att bara skriva. Min blogg har ju bara gått mer och mer ner i träsket om man säger så. Men på något konstigt sätt känner jag mig så fruktansvärt glad idag. Jag känner mig på underbatr humör, det är vår, jag får lyssna på Håkan Helsströms ljuva stämma, Katja är hemma, och dagen har spenderats med mina underbara vänner. Blev tillochmed kallad för fnisstjejen idag, hur ofta händer det liksom? Men det kanske beror på att jag är så fruktansvärt hög på livet just nu. Det känns liksom sååå jävla bra.

Läste också igenom två stycken "brev" eller vad man ska kalla det som jag fått utav två av mina vänner. Helt sjukt vad man kan bli rörd av det. De orden, som jag egoistiskt nog vet är helt sanna, får mig att känna mig som världens bästa människa, och detta mina vänner, det behöver alla människor få känna ibland.

Urklippt från ett av breven
"Jag ska ta dig till kärlek, jag ska ta dig till dans. Så sätt dig inte i en buss på villovägar eller i trubbel. Och för guds skull se till så att vi inte ramlar. Det är ingen midsommarnattsdröm men det är vi på Håkan Hellström 28/10 2008"

Shit vad det känns skönt vara vid liv en dag till!


Det är VÅÅÅÅÅR!!

Fasiken vad glad man blir när man tittar ut genom fönstret! Hel helgen har det varit underbart väder ute. Och jag har varit ledig, idag jobbar jag dock 06.00-14.30, men sen har ajg hela eftermiddagen ledig. Ska hem coh bara göra ingenting, sitta ute i solen och ta en kopp kaffe låter väl ganska lockande. Kanske hinner med att sräda lite också om jag orkar.

Annars blir det lugnt, fram tills ca 22.00 ikväll, då bär det av mot Arlanda flygplats, hade önskat att jag kunde säga att jag skulle åka iväg någonstans, men så är inte fallet, jag ska nämligen upp och möta min älskade Katja som kommer hem ikväll. Tänk att jag inte träffat henne sen den 14 novmber 2010. Det var ju liksom evigheter sen!

Men idag kommer hon hem, och hon har verkligen varit saknad.

Men nu ska jag fortsätta jobba lite.

Puss och kram

6

Står på jobbet, lyssnar på Mohombis nya låt, "Under the coconut tree". Tycker den är riktigt bra, känns som sommar liksom. Det blir man ju alltid väldigt glad över.

Igår var det utbildning hela dagen, och likaså idag, dock fanns det ingen vänligsjäl som kunde öppna idag så jobbar i repan nu 6-9 och sen är det raka vägen till Sumpan som gäller för utbildning 10-17.

igår var jag ute på långpromenad också, med Johanna. väldigt mycigt i vårsolen :D

Känns som jag kommer vara lagom pigg i eftermiddag.


Sex dagar är det kvar tills min elskling kommer hem också. Åhh vad jag saknar henne just nu, ska bli skönt att få hem kvinnan, helt sjukt när ajg kom att tänka på att vi inte träffat varandra sen den 14 november. Det är sjuuukt lång tid!

Nej nu blir det jobb i 40 minuter till.

Ciaooooo <3


Freeeedag!

Hej hej hallo, känns som att jag är påväg in i bloggvärlden igen, känner mig inspirerad och har massoooooor att dela med mig av. Kanske är det våren som har flugit in i mig.

Igår var en mindre bra dag som jag nämnde, tog mig hem från jobbet vid hlav tio tiden, tröck i mig två ipren och sen däckade jag duktigt i några timmar.
Sen var ju stora delar (läs:HELA ODENSALA) svart igår. Hade ingen el mellan 15.30-imorse. Helt sjukt, jag säger som pappa; ska man betala flera tusen kronor varje månad för elen och så kan dom inte ens se till att man har ström en vanlig vardagkväll. Suck!

Ned räkningen fortsätter tills Katja kommer hem, inte många dagar kvar nu.

Imorgon blir det full rulle hela dagen med dop för min systerdotter och utgång på kvällen med älskade bror som kommer hem från London över helgen.

Känns som att denna helg kommer bli super, kunde ju inte börjat bättre än med den sol jag ser utanför fönstret här på jobbet. Kändes inte ens tugnt att kliva upp 04.40 imorse :)
Kanske var det för att jag fick ha ett långt telefonsamtal med älskade Jonatan! <3 (läs: Elin)
Eller för att jag fick världens härligaste besked igår!!!

Nej nu ska man ta en kopp kaffe och njuta av dagen och framför allt Vakna med The Voice. Slutar trots allt kl 14 idag sweeeeet!

Hörs sen. Ciaooo <3

The Lazy Song.

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I'm not doing anything

I'm gonna kick my feet up and stare at the fan
Turn the TV on
Throw my hand in my pants
Nobodys gon' tell me I can't

I'll be lying on the couch just chillin in my snuggie
Click to MTV so they can teach me how to dougie
Cus in my castle I'm the freakin man
Oh Oh

Yes I said it
I said it
I said it cus I can

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I'm not doing anything

Nothing at all
Woohoo ooh
Woohoo ooh hooh ooh ooh
Nothing at all

Woohoo ooh
Woohoo ooh hooh ooh ooh

Tomorrow I'll wake up do some P90X
Meet a really nice girl have some really nice sex
And she's gonna scream out 'this is great' (Oh my god, this is great)
Yeaaah

I might mess around and get my college degree
I bet my old mam would be so proud of me

But sorry paps you'll just have to wait
Oh Oh

Yes I said it
I said it
I said it cus I can

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I'm not doing anything

No I ain't gonna comb my hair
Cus I ain't going anywhere
No No No No No No No No No
Oh

I'll just strut in my birthday suit
And let everything hang loose
YeahYeahYeahYeahYeah...
Ohh ohh

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone
So leave a message at the tone
Cus today I swear I'm not doing anything

Nothing at all
Woohoo ooh
Woohoo ooh hooh ooh ooh
Nothing at all

Woohoo ooh
Woohoo ooh hooh ooh ooh
Nothing at all

Cry dancing

Igår var en mycket bra dag, jag kände mig liksom på något konstigt sätt delaktig, jag kände mig stark och framför allt kände jag mig stolt.

Jag hade en superdag, Kickoffen var kul, på jobbet var det drag och middagen var god, ja typ en vanlig dag för många. Men för mig var det något mycket mycket mer!
Jag fick se min älskade Katja, jag fick höra hennes röst, och oavsett om vi inte han eller kunde prata om ALLt omhar hänt så fick hon mig att lyfta fram ett leende. Hon får mig att känna mig glad och jag tror at jag kommer uppskatta när hon återvänder hem. Sååå mycket som jag har tänkt på henne på senaste tiden har jag nog aldrig tänkt på en person förut.

Nog om det.
Torsdagen vaknades inte upp av en lika glad Tessan, det är grått och trist, jag är trött och grinig, och jag ska jobba till 14.30. Yeeeeyyy!
Alldeles för negativ ska jag väl inte vara, men jag är liksom trött på situationen, jag är egentligen inte så trött fysiskt, mest psykiskt... Och det säger väl det mesta.  

Nej, nog om mig.. Vakna med The Voice får mig ju ändå på lite bättre humör. Och min egna tid i bilen påväg till jobbet har nog och kommer nog vara den bästa studen under denna dag.

Peace out

Vakna med The Voice

Egentligen så uppskattar jag verkligen den tid jag har på jobbet kl 06.00 på morgonen! Dricker lite kaffe, käkar lite frulle, oh bara njuter. Och allra helst nu när det är ljust ute när man vaknar, VÅR!!!
Och ännu bättre är dessa mornar när jag får lyssna på The Voice. Helt underbart!

Och idag var ju Norlie och KKV och gästade Vakna med The Voice. Helt underbar låt spelade de, "Pressad av tid" Shit vilka sommarkänslor jag fick och vilken längtan jag fick av Katja, usch vad ajg saknar henne nu. Men snart är hon hemma. Om bara två veckor får jag krama om henne, och framför allt bara höra hennes röst!

Nej nu ska jag inte bli för sentimenal, kan ju inte stå här och gråta på jobbet. Nej det går inte!


Nu ska jag fortsätta njuta av denna underbara morgon, trots att jag försov mig så känns den här dagen helt jävla amazing! Fan va bra jag är!!! Nu blir det "Genom eld".




2011 kunde inte ha börjat bättre.

RSS 2.0