egypten here we come

ojojoj, shit vad jag inte är beredd på att åka till egypten på söndag morgon... det ska blir grymt jävla awesome, men inte fan har jag allt under kontroll. upptäckte igår att jag inte har något pass... smart av mig liksom. så imorn måste jag upp kl 8 för att åka till arlanda och fixa ett tillfälltigt pass, yes 1000 kr åt helvete... faaaan! kl 11 imron startar mitt sista jobbpass innan resan.. varar till 01, suck! och fyra timmar senare ska man vara fit for fight på arlanda.. usch vilket hektiskt schema, men sen har jag en hel underbar vekca framför mig med min absolutbääärsta vän, kommer bli awesoooome!


frågan är om jag kommer överleva morgondagen...
för att ha goda chanser måste jag verkligen sova nu.
peace out!

ta mig tillbaka, eller knuffa mig fram.

ska jag sjunka så lågt och säga att jag tagit sommarlov från bloggandet, eller ska jag bara vara ärlig och säga att jag inte pallar trycket att gå in här och försöka vara kreativ och försöka skriva något vettigt efter en dag på arbetet?

jaja, jag är ärlig, kanske ska man helt enkelt lägga ner, kanske ska man försöka sig på något annat, skaffa en hederlig gammal dagbok att skriva ner sina innerst tankar i. för just nu är det så, mina innersta tankar kan jag inte dela med mig av här. dom är alldeles för... ja vad ska man säga, komplicerade.. åter igen så känner jag mig trött, trött på livet och allt vad detta innebär, att allt ska kräva så mycket energi.

nej en vecka i egypten med min älskade, bästa vön kommer sitta awesome. för det är just det jag behöver, komma bort härifrån, och få tänka på något annat, för en kort stund. att kanske bara få ligga på stranden och lyssna på vågorna och sippa på en goood drink. okej, that sounds gay.. men vafasen jag vill vara lite  lite brudig, ibland bara för en sekund.

okej, nu blev detta en väldigt ovärt inlägg som jag egentligen skulle kunna sudda ut och kanske stänga ner datan och kolla på sex and the city, eller helt enkelt bara kolla upp i taket, för att återhämta krafterna till att orka jobba ikväll, yes, för så är det. kl 17 går jag in igen, i den mörka dimman.

iaf jag skulle kunna sudda ut detta och låtsas som att jag aldrig loggade in här, men det skulle ju egentligen inte spela någon roll, då jag inte uppdaterat bloggen på typ... veckor?! så kan ni få personer som läser denna såkallade blogg få er något att läsa såhär i det svenska sommarvädret.


en bild kanske jag kan vara snälla och släng in också...


fina du, fina dag, ta mig tillbaka!
älskade morfar <3


RSS 2.0