Ny blogg, nytt liv?!

Hej... igen?!
När jag skaffade min förra blogg lovade jag mig själv att skriva ett inlägg varje dag. Jag kände att annars skulle det inte bli på riktigt. Och som den nörden jag är började det bra, men löftet sprack ganska snabbt... Om jag ska vara ärlig gick det flera veckor imellan varje inlägg (a) och efter det "lovade" ajg mig själv att inte skriva blogg någoe mer. Men det gick ungefär ett halvår och sedan började jag igen. Jag srev ungefär tre gånger, sen sprack det igen. Och därefter LOVADE jag verlkigen mig själv att jag INTE skulle börja blogga igen, men så ikväll när jag satt och kollade på idol så fick jag värsta rycket igen och jag tänkte... "äsch, tredje gången gillt". HAHA, vilken nörd jag är egentligen. Synd att det inte finns någon, typ förtroendeheted som jagskulle kunna svära på att jag ska blogga varje dag... hmm jaa jagkan ju iaf säga till mig själv att jag ska det, och sen får jag se om jag håller det jag lovar. 
Jaja, nogom detta nu.. 

Kan ju faktiskt ta och berätta lite om hur min dag har sett ut...
Jag och pontus vaknade upp kl 07.15. Jag började skolan 09.35. Men jag offrade mig att å upp en timme tidigare för at åka med pontus till skolan för att han hade fotboll på morgonen. Surt blev det ju när man kom till sklan och det vissade sig att hans fotboll var inställd, suuuuck! Men jag utnyttjade den timmen till att plugga lite matte, som jag ligger otroligt mycket efter i. 09.35 gick jag påmin engelska lektion, där jag trots mina dåliga betyg inte orkade anstränga mig (böckerna blev nästan liggande, oöppnade, på bänken). Efter den entimmeslektionen vissade detsig att vi hade håltimme, så jag, johanna och katja gick till idrottshallen och kikade lite på fotbollsmatcher med skollagen. Tråkigt nog torskade våran skola båda matcherna =( . Ja sen hade vi ju bara historielektionen kvar, och på grund utav mitt lilla svimmnings pådrag i skolan i torsdags så hann jaginte plugga till provet så jag sket i den letionen.. ajaj =/  Jag tog 12.48 bussen hem till Odensala. När jag anlände i hemmet tog jagmigtillköket och bakade en kladdkaka, Mums! Efter ett tag kom både min broroch min syster hem, och min syster kastade sig vid datan för att öppna mailen för att kolla på våra bilder i tog förra helgen (ett smakprovvisas längre ner). Många bilder blev faktiskt till min stoa förvåning väldigt fina =D. Mamma och pappakommer bli så glada.. Jaa sen tvingade jag min syster att klippa mig, blev faktiskt himlans fint. 
Dagen slutatde väl med att jag gick ut med hundarna och gick upp till Johanna och "utövade" lite Kinoslogi, (tror jag det heter) frågamig inte hur jag skaförklara vad det är, för det vet jag knappt själv. 
Och nu sitter jag ju här, md ett nytt löfte om att jag ska börja blogga igen... Önska mig lycka till!

Ska väl ta och sova lite nu, ska ju trots allt upp till skolan imorrn (en lördag liksom)!
God natt!

   

RSS 2.0