Nu var det allt längesen hörrunini!

Hejsan hoppsan alla glada bloggläsare!
Idag är jag glad, kanske lite för glad. Nej jag får nog vara så här glad. Iaf helgen som va var jag och en utav mina hundar med på ett såkallat "mini agillityläger". Det var super kul och Bosse var skit duktig. Igår gick dagen sjukt långsamt men jag överlevde. Idag hade vi nationellt prov i engelska, visst jag är inte världsbäst på engesla men jag hoppas på G iaf. Och nu vntar två och en halv timmes träning med båda hundarna. Egentligen har jag min egna kurs idag men jag tänkte träna mina egna hundar innan. En timmes intensiv träning gör susen vet ni! Jag är på ett sånt jäkla bra humör, att jag har kommit igång med hundträningen (igen) känns så himla bra. Måste ju liksom ta tag i det. Det är verkligen super kul men den senaste tiden måste jag själv erkänna att jag har varit sååå jävla lat. Fy fy!!

Men men nu väntar agillity planen i knivsta!  och imorn väntar uppsala =)
pussss pusss

Jason Mraz

Äkta kärlek! Och tårarna bara rinner..

image285

Snälla ta mig till sommaren!


Det känns inom mig.. jävligt hårt!

Det känns som om det bara är jag som kännde den här känslan som jg känner just nu. Men jag måste snabba på att skrva det här inlägget för sen måste jag plugga matte.
När man sitter och vid datan, lyssnar på musik, kikar på bilder (behöver inte alls vara gamla) och tänker. Vad fan tänker man? Jo att man saknar allt så mycket. Eller det är iaf vad jag tänker på. Allt som hände för en timme sen eller en dag sen eller flera år sedan... allt det har redan hänt och kommer aldrig mer hända igen. Och när man sitter och tänker på hur underbart saker kan vara, saker som hr varit underbara genom sitt liv. Jag blir bara så ledsen. Det känns som om den här känslan är så jobigt att man helst av allt skulle vilja slippa de. Men samtidigt så vill man ju var med om härliga saker. Saker som man vill ska ha hänt i sitt liv. Men sen då..? Efter att sakerna har hänt? Vad fan gör man då? Jo då tänker man ju tillbaka på dom.. Men det blir ju bara jobbigt, för man vil ju så gärna att det gamla inte ska slut. Att minnerna ska vara för evigt i verklighten. Men det kommer dom aldrig att göra. Men dom kommer alltid finnas i ditt minne. Men dt vore så mycket bättre om man kunde spola tillaka tiden och vara med om samma sak igen. Att känna dom här känslorna om och om igen. Och sen när det har hänt något som man verkligen vill minnas så tar det kanske någon vecka innan man kommer tll ett sådant stadie igen och vad gör man den tiden i mellan. Jo man tänker. Tänker på sakerna som hänt! Snälla kan ingen få mig sluta tänka tillbaka på saker som redan hänt.
Jag har så otroligt många minnen med både dig, dig, dig och masor med andra.. Vad ska jag göra med dom? Snälla hjälp mig!?

Pluggtime! Matematik here i come!

Tack för ett nytt sätt att tänka...

image284

Solen är äntligen här!

Nu har solen kikat fram i ganska många dagar i sträck! Yess yess yess!!! Som vi alla har längtat.
Nu ska jag laga mig lite god mat och sen plugga ute i det underbara vädret. Efter solen är bra och plugga är tråkigt kan man ju slå ihop det så kanske inte allt bli skit.

pöös hej!

Varför?!

Nej nu kommer jag ju med en sån där dum fråga igen..
Joo varför?
Varför i hela fridens namn ska det altid bli som det blir.
Kan det aldrig bli på något helt annat sätt.
På ett lättare sätt helt enkelt.
Jag skulle vilja att livet var lätt hela tiden.
Men tydligen så går det inte att fixa.


Jag vill vara en sån där stenhårt sak som aldrig tar åt sig av vad som sägs och aldrig faller för vad någon sagt.
En sån där som min personliga coach.
En sån som han som sa åt mig hur jag skulle få svar på sånna enkla frågor.
En som inte är som alla andra.
HAn som sa något speciellt till mig, något som om varför man gäspar eller hur jag skulle göra med skolan.

Tack för att du finns! Snälla ta emot mitt tack. OCh var stolt över den an du är. Jag är så glad över att det var just du som hjälpte mig! Tack, tack och åter igen tack!

Pics som aldrig kommer glömmas - sälen 08

Som jag lovat kommer här lite bilder från sälen. Titta och snälla njut och tänk på att "vii vaaar ju på seeemester"!!! (klicka på bilder för att se dom större)

Jag, Elin och Fliz i sittliften
Elin och Fliz i backen
Jag och Elin
Lunchtime
Elin och Fliz
Jo då vi lyckades nästan men vi trillade i sista stund
Fliz i trollskogen
Elin och Fliz
Jag och Emelie
Jag och Elin i kanske vårat nya hem
Fliz och hennes nya bästis
The pappies
Stekigt
After ski
Fliz
We like after ski
Fliz och Emelie, där vi till slut hamnade
MAckan och Jag
Fliz på after ski
Alla som inte hoppar är sickare!!
Jag och Jacob
Jag
Jag och Jacob
Jag, Jacob och Jimmy
Jag och Fliz
Fliz, Emelie och Jag
JAg och FLiz
Emelie, Fliz och han som jag inte minns namnet på..
After ski vart galet tillslut
ch ännu en gång, saknar!!!

Klart jag har tid!!!

Till Felicia: Klart jag har tid stumpan! HAHA Juuuuuste... 

Bilder från sälen kommer, jag lovar men inte just nu. Ska fixa min klädkammare nu. Måste göras helt enelt!

Pusssss <3 

Juuuuste!

Juuste! Nu är vi hemma efter mycket om och men, hihi nej men kul vart det allt. Med after ski med ett helt jävla hockeylag är man inte ledsen att man åkte väg. Juuste, vi hade skit kul! Och nu är vi hemma i tråkiga märsta igen. Bakis som jag var i bilen idag påväg hem måste jag säga att jag ändå klarade mig bra. Vi anlände ju till stugan från festen ca 04.00 imorse. Och sen blev det telefonsamtal av en viss kvist som gick på knak hela jävla tiden (Hitler)!! Han inblade sig själv att alla var vakna och hade fest men ack så fel han hade, alla sov ju för fan!
Simn myggan kramkalasis, ja vad ska man säga. Jag fick ju inget kramkalas, hade annat för mig just då men Tessan är ju nöjd ändå eler hur Fliiz, min älskade tvilingsyster. Fan hela after skin sjöng för oss. Det var ju änå nice!

Nej nu ni ska jag inte avslöja allt för mycket om helgens händelser. Juuuste. Over and out!
Puuusss!

Hej då Märsta!

Hej då Märsta, hej då alla märstabor!
Jag,Felicia och elin drar till Sälen idag. Ska bli såååå skönt att slippa märsta för några dagar. Sjuuukt skönt!  Vi anlländer igen här hemma på Söndag. Vet ej vilken tid men jag skriver direkt, det lovar jag!

See you on Sunday!
Puss hej leverpastej!



yess yess i did it i did it! JAg är så gryyyyyyyyyyyym!

Bara så sant..

Jag skulle kunna leva på sex och solsken med dig i en skokartong! <3

Get over it...

-hej
-hej
???

Och sen inget mer. Förstår du inte att du svikit mig.
"Jag ska aldrig mer såra dig Therese!"
Va det inte så du sa? Vad har du gjort nu då? Allting är bara ännu värre.

Förlåt för att jag skriver såhär: Men jag hade såna jävla känslor för dig. Men i fredags började min rehabilitering för att bli av med dom. Och vet du? Hittills har jag lyckats jävligt bra, jävligt bra!!!

Over and out


Åhh jag bli så lycklig!

När jag hör denna låt börjar jag gråta. Joo det är säkert. Den är så fin och jag bli så påmind om allt jag verkligen tycker om. Saker om jag verkligen älskar, människor som jag verkligen bryr mig om. Tänker inte så mycket på texten, eller jo lite ganska mycket men lyssna på musiken. Känn känslan i magen. Åhh låt det bli sommar och jag och Elin ska åka på road tripp. Åhh snälla sommar kom till mig snälla kom!


Good luck Elin!

hihi idag  är det lördag och den har på ett trevligt sätt spenderats hos elin och har innehållit allt från donken, motorstopp till daimtårta.

Och alldeles nyss kikade vi på good luck chuck, men jag skulle hellre säga good luck till elin och henes bilkörning! Men roligt är det allt.

Har ju inte så jävla mycket mer att tillägga. Bloggandet börjar ju bli lite lamt men det kommer sånna perioder också.
pusssssssss


En dagens!

Dagens humör: Det duger, helt verkligen
Dagens borde: Typ inget
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Mjuckisar och linne
Dagens planer: Powernap och sen dans
Dagens materiella vill ha: Nya kläder
Dagens längtan: Efter helg
Dagens fundering: Gjorde jag rätt individuellt val?
Dagens beroende: Inget
Dagens tråkigaste: Skolan var hyffsat onödig idag
Dagens personer: Ingen, vill bara vara själv
Dagens tidning: Nej tack
Dagens låt: Amy Diamond - Thank you

..och till slut en sån där bra eftermiddag!

Idag vart jag ledsen, helt nedstämd faktiskt. Fast jag vet egentligen inte varför. KAnske för att jag får åka ensam till skolan imorn? Nej kanske inte det riktigt. Men helt ärligt så blev jag bara ledsen idag, alla minnen och alla känslor och allting bara flödade ur mig. Ibland måste det få bli så, tycker jag. Jag blev ledsen och la mig i sängen och satte på musik på hösta volym, om jag ska vara ärlig lyssnade jag på razorlight för att försöka bli glad. Och hör och häpna; Det blev jag! jag lyssnade på musik, smsade Elin och sov en stund och när jag vaknade var jag som en ny människa. Jag tror att det är bra att bli ledsen ibland. Men det skrämer mig att jag bara blev ledsen sådär helt plötsligt. Utan någon som helst anledning. Eller fanns det någon anledning? Det kommer jag nog aldrig få reda på, om jag verkligen inte tänker efter. Och det vill jag inte göra. För om jag tänker och kommer på vad det var så blir jag nog bara ledsen och nedstämd igen. Och vem fan vill vara ledsen? Nej tack!


Visst ni kanske inte bryr er, men iaf!
Pusss <3

Idag.. nej tack

Idag har nog varit den jobbigaste dagen på länge. Jag vaknade, pallrade mig upp satte på mig träningskläder (första lektionen var idrott), där läraren rent ut sagt körde skiten ur oss. Sen flöt dagen på i ett jävligt segt tempo. Och nu äntligen har jag kommit hem. Så sjukt jobbigt det är att åka buss också. Jag menar jag ville helst inte ta moppen när jag vaknade och fick se den vita snön liga på baken. Nej tack till snö!
Dagens lektioner var inte heller dom roligaste, engelska, matte, geografi och historia. Åhh jag blir bara tröttare av att tänka på saken.

Nej jag måste försöka koppla bort tankarna på skolan ett tag. För att kunna slappna av. Kanske tänker på dagens samtalsämne på matten, hihi! Det spårade lite där kanske. Det började med att bara fråga om en lunch och slutade med att det skulle vara fest hemma hos mig med ryska posten och bara en person bjuden.
När jag tänker på mina och Felicias spårade stunder kan jag bara tänka mig hur det kommer bli i Sälen next week, Super galet!

Kursen igår mina damer och herrar gick jätte bra. Jag var lite nervös ett tag men allt löste sigförutom att vädret var uruselt. Det blir kanske vår till nästa vecka, hoppas på det bästa.



suck suck ! Tiffany och jag längtar till helgen...!

Shit va falsk man kan vara..

Oj nu, just nu när jag skrev rubriken till detta inlägg märkte jag hur mycket fjortis den lät. "shit va falsk man kan vara", låter inte det jävligt fjortis?
Aja what ever. Så är det ju. Jag hatar falska personer, framför allt när man försöker bli vän med mig (som man egentligen inte behöver, för jag bryr mig verkligen inte om dig). Och sen sviker migdet första man gör. Är inte det ganska falskt. Ringer mig och ger mig massor med tröst och sen gör det jag mest av allt fruktar. Jag trodde inte man kunde sjunka så lågt. Jag menar jag behövde inte dig och din falska personlighet. Allt man hört om dig är ju ändå bara skit så varför trode jag ens på dig?

Men vet du när jag va i thailand fann jag en vän. En vän som sa åtmig att människor är så patetiska. Vi tror oss vara så himla viktiga. Men det är vi ju inte. Är inte rådjuren lika vitiga som oss? Varför dödar vi som då?
Och han lärde mig även mycket mer, tex att; varför ska jag bry mig om saker som inte betyder något för mig, dig tillexempel. Jag har mina vänner, jag behöver inte dig!

Nu ska jag till knivsta.
Pusssss!

Måndag, ovanligt bra..

Idag är det måndag och en ovanligt bra måndag. Jag brukar alltid tycka att måndagar är sjukt jobbiga men idag gick både skolan och tiden efter skolan bra. Försov mig ju iofs rejält men kom till slut upp och iväg på moppen. Alla lektioner gick bra och eftersom jag typ inte besökt skolan på flera måndagar så tyckte jag nästan att det var lite roligt idag. Efter skolan var jag skit trött men bara så där skönt trött som bara jag kan bli, hihi! Därför käkade jag bara lite middag och sen gick jag och la mig för en liten powernap. Vaknade upp typ två och en halv timme senare men en såndär skön-efter-powernap-sovstrunds-huvudvärk. Kanske inte finns något som heter så men ja ni fattar nog vad jag menar.
Fast en sak som kanske är lite jobbigt är att huvudvärken börjar avta och jag blir bara piggare och piggare, och snart är det ju dags för att duscha och en sen sova igen.
Imorn ska jag upp mycket mycket tidigare än vanligt. Ska vara hemma hos Carina kl 07.50 imorngonbitti för att sedan hämta Nazanin och sedan åka till Valsaskolan, tror jag, för att föreläsa om barnkonventionen. Kul kul!

Nej nu blir det nog duschen sen sova. Vill verkligen inte vara tröt imorn.
Kan ju glädja mig åt att jag bara kommer hinna gå på en timmes lektion imorn eftersom vi slutar 10.30. Då ska jag och mina classmates till kina för att käka god mat. Det är ganska kul det där att jag ska till kina och käka mat för jag har aldrig kunnat äta kina eller thai mat i Sverige, jag tycker att den maten ska man äta i deras länder men nu har jag lärt mig det helt plötslig. Kanske för att Carina har tvingat mig till det, hihi. Nej kanske inte tvingat menmen.

Nej nu blir det duschen. Tack och hej! Pussss

Söndag!

Idag är det söndag och den vanliga söndagsångesten kryper fram under skinet på mig. Jag vill inte.

Igår jaa igår, jag vettefan vad som hände. Lite galet blev det alt tror jag och några tråkiga sms fick man ju också. Och kanske inte en allt för glad hälsande min. Nej du man får betala för sina synder. Men nej jag orkar inte!
Allt är nog för jobbigt för att ta hand om det nu. Ja jobbigt är det.
Vill bara tillbaka til Thailand, värmen, havet och alla helt för underbara människor. SAKNAR!!

Igår kom ju iaf sykonen Sundström hem och stökade i huset. JAg som hade städat för deras skull, suck! Jag fick iaf några superfina presenter av min älskade syster. En adidas munktröja, en söt liten spegel, et kuddöverdrag och hör och häpna en telefon inte en mobil men en hemtelefon som är formad som en mun, hihi man pratar i överläppen, lite fräsigt allt?!

Vi har alldeles nyss ätit en mysig söndagmiddag hela la familia. Mysigt! Ska försöka ta tag i pluggandet, det behövs verkligen... Eller så kanske jag somnar, fick bara 3 timmars sömn inatt. Inte bra nej!

Nej nu ska jag sova.. eller nej plugga var det..? Jag återkommar senare.
Pussss <33

Förvirrad, ja tack!

Nu sitter jag ju där igen, i ruta 1. Varför? Jo då jag vet svaret. Men jag kan juinte göra något åt det.


Kan folk sluta vara anonyma?

anonym om I need someone...?

jag finns alltid här för fina tessan, jag saknar dig .. / jag

IP: 62.20.108.18

Visst visst visst, kommentaren var jätte gullig och jag blev verkligen rörd när jag såg den. Men lite besviken blev jag allt när personen inte hade skrivit vem han/hon var. Jag har några små funderingar om vem denne kan vara. Men om du nu finns där ute och läser detta kan du väl iaf ge mig en ledtråd om ve du är. Bara något litet, något som får mig att förstå vem du är! Tack..


Jag minns det som igår...

Jag kommer såväl ihåg första gången image253
vi träffades,
vi satt i dinsoffa och käkade naturgodis!
















Ren kärlek!


I need someone...?

Jag behöver någon, någon som bara kan få mig att må bra.
Någon som jag kan gråta ut för.
Någon som jag kan vara mig själv med.
Snälla det finns bara en?!

Slänger in en dagens!

Dagens humör: Trött och sjukt otaggad!
Dagens borde: ingen aning, har inget jag måste göra.
Dagens frisyr: Typ uppsatt.
Dagens klädsel: Jeans, vit tröja.
Dagens planer: Promenix med hundarna, teater med Carina och dans med Elin
Dagens materiella vill ha: Nya byxor, vettefan varför men..
Dagens längtan: Efter ett liv!
Dagens fundering: Vad ska jag säga, om det där du vet som bara vi vet om?
Dagens beroende: Ipod och kanebo läppglans.
Dagens tråkigaste: Varför blev det mitt problem, jag va ju inte ens i Sverige? 
Dagens personer: Carina!
Dagens tidning: Nej tack till läsning...!
Dagens låt: Razorlight - Before I fall to pieces

Torsdag.

Jaa dag är det torsdag. Och det har inte hänt ett enda skit idag. Kom till skolan och märkte a vi hade två fuckin timmars håltimme. Så vi satt och spelade kort då sen hade vi två timmars lektion. Och nu sitter jag hemma vid datorn och ska snart ta en härlig promix i solskenet. Fick iofsreda åp att vi har sovmorgon imorn så det var juskönt, för en gångs skull liksom. Ska på en teater sen men Carina sen ska jag och Elin på dans.



Fuck no..? Varför alla dom tjatande tankarna. Och nej jajg vet inte hur man får svar på allt. Det enda jagkan göra är iofs att försöka. Men just nu vill jag inte. Jag vill hellre lägga energin på att tycka synd om mig själv ett tag och gå ut i den finavårvädret och sjunga, sjunga högt som fan för mig själv. Ja just det vill jag göra. Nu och föralltid.

Shit, det finns så mycket jag skulle vilja skiva i den här bloggen. Men allt man skriver som blir fel får man ju typ skir för, för att alla ska lägga sig i så mycket och tycka och tänka så mycket som dom inte har ett endase dug med att göra.

Nej nu slutar jag..!

Åhh Åhh, va det är skönt att va arg....

Åhh vad det är skönt att vara naken sjunger dom ju i låten egentligen men jag kom bara på att tänka på den låten nu för att jag blev så sjukt arg idag.
Att en människa som man tycker om så sjukt mycket kan förstöra ens liv så sjukt mycket är så fuckin konstigt. Jag ringde ett enda telefonsamtal och det förstörde min dag. Kom hem från Thailand imorse och alldeles för bara en halvtimme sen förstördes denna dag. Hur sjukt kan det vara. Jag måste  bara säga att jag har fått nog, jag har fått nog av dig och din falskhet. Visst, jag vet själv att om vi någon gång kommer stöta ihop så kommer det vara likadant. Jag kommer fortfarande tycka om dig och din personlighet lika mycket.
Det jag blir mest arg över är att jag verkligen inte kan släppa dig varken in eller ut kan jag släppa dig från mitt skal.

Aja nu pallar jag inte skriva mer om sådant skit, övergår till ett roligare ämne istället =)

Jag kom ju somsagt var hem från Thailand imorse. Och när jag var där nere så träffade ju jag min mammas gamla chef, hmm känns lite konstigt att säga med aja han heter Thomas "luppe" Fhälman. Jag hoppas att han läser detta för jag vill tacka honom så sjukt mycket, våran långa pratstund om livet hjäpte mig något så fruktansvärt mycket. Allt han har sagt till mig har jag verkligen tagit till mig och verkligen tänkt igenom. Han drog som exempel upp att jag stod mitt i vattenpöl full av äckligheter. Ska jag då vända eller ska jag pina mig dom två sista åreen med skolan. Svaret fick jag av honom, eller jag fick hjälp på traven av honom för att hitta svret, Tack Luppe! Tack tack och åter igen tack =)

Nej nu orkar jag inte skriva längre men vi hörs ikväll!
pusssss

RSS 2.0