hur besviken man än är...

det sjukt hur mycket människor kan betyda för en. då man märker att man verkligen blir ledsen såfort man missuppfattar när personen i fråga säger något, och man helt plötligt gör allt för att rätta till problemet. när det inte ens är ens eget fel att problemet i fråga uppstod. när man hela tiden försöker och försöker men får inte det man vill illbaka. när man känner sig besviken sofort personen inte gör det man tänk att den skulle göra.

när man hela tiden tänker tillbaka på vad personen sagt och hela tiden vill ha tillbaka det gamla, tills man helt plötsligt inser att "fan det kanske inte är så som det va förut". allt kanske har fått en förändring. jag kanske inte ska tänka på det jag kunde ta förgivet förut, jag kanske helt enkelt måste lägga alla kort på bordet, och inse att alla människor förändras, tillochmed dom som man alltid trodde skulle stå däroch ta emot om man skulle falla.

men de som allid förändras mest är dom man aldrig känt på riktigt, folk som man lärt känna nu. de senaste hmm... månaderna. ja dom slutar aldrig chokera med de dom gör.

men hur besviken man än blir, eller hur besviken man än är så finns de bara ett sätt att ta sig ur det. och det är fan BARA LYSSNA PÅ HÅKAN HELLSTRÖM - EN VÄN MED EN BIL!

LIVET KAN INTE BLI BÄTTRE!

Kommentarer

Kommentera med varma och kärleksfulla ord

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

e-mail? (publiceras ej)

Blogg?

Vad vill du ha sagt?

Trackback
RSS 2.0